• 1
    "z kuşağı için futbol" da diyebileceğimiz, gerard pique'nin kurduğu, kendine özgü kurallarla oynanan futbol ligi. agüero ve casillas gibi popüler simaların da takım sahibi olduğu lige ülkemizden de yayıncı elraenn, limon fc takımıyla katılıyor. takım şu anda meksika'da düzenlenmekte olan 2024 dünya kupası'nda mücadele ediyor ve son 16'ya kaldı. elraenn'in kendi kanalı haricinde resmi yayınlar youtube ve twitch üzerinden yapılıyor.
  • 2
    geçen sene ronaldinho’nun da forma giydiği lig imiş.

    bir oyunun, sporun popüleritesi sponsor/yarışmacılık ve arz/talep döngüsünde artar ya da biter. bir buçuk dakikadan fazla videolar yerine reelsların, iki buçuk saatlik tv dizilerinin yerine internet kanallarının yarım saatlik bölümlerinin tercih edildiği bu dönemin devamında az skorlu 2 saatlik futbol organizasyonları da dönüşüm geçirir mi zaman gösterir.

    fifa ve uefa organizasyonlarının son yıllardaki politikalarıyla üst seviye takımların futbolcularının oynadığı maç sayıları inanılmaz sayılara ulaşmaya başladı. yerel ligler, kupalar, avrupa kupaları, milli takımlar ve son olarak euro 2024 ile beraber birçok futbolcu 60 civarı maç oynamış olacak bu sene avrupa’da. nba temposu ama maç başı minimum 10km koşmalısı, yalandan 1 saat jogging yapmalısı değil.

    bilemiyorum altan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın