• 3
    hakkında çıkan videoda bir fastfood restaurantında yüzüne çemkiren ardından da ona tokat atan bir kadına sağlam bir tokat yapıştırmış amerikan futbolu oyuncusu. olayın öncesi bilinmiyor ama sonuç olarak ne olursa olsun bu şekilde bir hareket yapması kabul edilmez, nfl de bunun peşini bırakmaz. nfl çocukların da bu sporu takip ettiğini ve oyuncuların çocukların hayalinde olan idoller olarak yer aldığı bir ortamda bu tarz davranışları asla ama asla affetmiyor.

    geçtiğimiz sezon ezekiel elliott'a karşı bir kız tarafından düzmece bir olay yapıldı. yakın arkadaşları ve etrafındaki herkes olayın yalan olduğunu söylemesine ve kızın yakın arkadaşlarıyla yaptığı yazışmada yalan olduğu ayan beyan olmasına rağmen nfl yönetimi ceza kararından vazgeçmedi. elliott yüksek mahkemelere kadar götürse de sonuç değişmedi ve bu süreçte hem kendisine hem de takıma çok daha fazla zarar verdi hem de 6 maç ceza aldı.

    kareem hunt olayında ise video'da yaptığı çok açık görünüyor. bir sezonda 16 maç oynanıyor zaten ve bu görüntü 10 maç ceza almasına kesin gözüyle bakılıyor. üstüne de daha sonra bir ceza daha alması kariyerini bitirme noktasına getirecek. kansas takımı da hem bu süreci yaşayıp iyi giden takımın içinde sorun yaratmamaya hem de gelecek sezonun büyük bölümünde oynamayacak adamı boşuna tutmamak için serbest bıraktı.

    amerika'da sosyal medya aracılığıyla anında büyüyor her şey. çok büyük bir linç ortamı var. bu olaydan kareem hunt gibi çok yetenekli bir oyuncunun çıkması hiç de kolay değil. kariyerine yazık etti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın