• 1
    https://store.juventus.com/

    resmi sitesine giriş yaptığınızda anasayfada sizi şık bir web tasarımı karşılıyor. ürünlerin şıklığını daha da ön plana çıkaran bir web tasarımı bu... komplike bir giyim mağazasının sayfasına girdiğinizde anca böyle şık bir tasarımla karşılaşabilirsiniz. modaya uygun tasarlanmış kıyafetler, aksesuarlar ve daha fazlası...
    modeller özenle seçilmiş, fotoğraflar özenle çekilmiş. store'un profesyonel ellere bırakıldığı kesin!

    açıp bakmanızı ve biraz göz gezdirmenizi istiyorum. neden mi?

    gerçekten her zevke hitap edecek kadar şık tasarımlar bulunuyor store'da. (kolyesinden, kot ceketine kadar) örneğin zara-h&m gibi mağazalara gitmek yerine taraflarlar juventus store'dan bile alışveriş yapabilir. juventus taraftarı'nın aşırı derecede şanslı olduğunu düşünüyorum. hem alabilecekleri şık ürünlere, hem de çeşitliliğe sahipler!

    https://icon.juventus.com/en şu sayfaya girdiğinizde beni daha net anlayacaksınız...

    --------------------------

    bu da gözümüzün nuru galatasaray store. grey, yellow demeden koşup gittiğimiz...

    https://www.gsstore.org/

    site tasarımından, ürün kalitesi ve fiyatına kadar özensiz ve rezalet... diğer takımların store'unu görünce imreniyosunuz. markalaşmak juventus'un yaptığı gibi oluyor. ronaldo'yu aldık bilmem kaç milyon forma sattık yeter... değil olay. umarım birilerine örnek olur juventus store. özensiz davranıldığı bu kadar belli olmamalı en azından.
App Store'dan indirin Google Play'den alın