27
kendi eşini darp eden bir adet kepazenin aciklamalari.
ne diyelim ki bu magandaya? ya da bu magandanin calistigi kurum gibi curumus ve sermaye tarafindan fonlanan ve sozde muhalefet yapan kurumlara ne diyebiliriz ki?
bunlar icin galatasaray dusmanligi ortak bir paydadir. bunlar vatansever he mi :)
29
maalesef bu sahis gibi kucuk beyinli, yandas, ahlaki degerleri dusuk, bolucu insanlarin olusturdugu muhalefet ile ulkenin duzelme ihtimali yoktur. evet bu yaptiklari ve canak tuttuklari kisiler bariz sekilde insanlari taraftarlik uzerinden bolmektir. fetullah sevici bir camianin, organizasyonlarinda en buyuk sponsorlardan birisinin varisi baskaninin bu teror orgutu ile tek basina savastigini soylemek dupeduz hainliktir. asil trajikomik olan, kurtulus savasi zamaninda bu toksik camianin basindaki adamin vatan hainligi yapmasi asikarken, birisi de cikip sormuyor; yahu mahalle macindan hallice futbol ikliminde, 100 - 200 kisilik camianin ulkenin en buyuk kurtulus mucadelesine ne etkisi olabilir diye. ınsanlarin kemiklerini sizlatiyorsunuz, o donemde 4 bir taraf isgal altindayken, ailelerini, sevdiklerini, vatanlarini kurtarmak isteyen ve bu ugurda olen insanlarin futbol, dandik bir spor kulubu ya da herhangi bir spor dali cok mu umurlarindaydi. el atmadiginiz bir bu kalmisti, allah belanizi versin.
31
2 nisan 2025 yani bugünkü programında biraz once "bugun de fenerbahce'nin maçı var" dedi :) sonra "fenerbahce, galatasaray ile oynayacak, iki güzide kulüp, galatasaray ligde 6 puan onde, bugun de ali koc'un dogum günü bakalım fenerbahce bi hediye verebilcek mi ..." cart curt diye devam etti. daha once de yazmistim, muhalif gecinen, özellikle sozcu ve halk tv'de program yapan bu tipler konu fenerbahce olunca rambo okan'dan daha holigan bir hale evriliyorlar, ve ne yazık ki medya bu tiplerle dolu(bunda ugur dundar denilen holiganın da büyük etkisi var sanırım).
32
an itibarıyla halktv’de yönetime muhalif mesajlar gönderen taraftara, tamam bak gerçekten oynayamadık ve galatasaray’a yenildik. galatasaray da sezon başı şampiyonken beşiktaş’tan 5 mi ? yedi 4 mü ? yedi neyse işte sonra bak toparladı. fener’in de trabzon maçı var yendi mi puan farkı 3 bu durumda neden yönetim istifa etsin yapmayın etmeyin demekle meşgul. belli ki gelin arabasının önünü kesmiş kendisi.