edit: başlığı tekrar okudum da fenerbahçe'nin kazanacağı şeklinde oynamaktan bahsedilmiş, yanlış anlamışım. zaten kazanır diye oynamak söz konusu değildir ama bence bu takımın içinde bulunduğu maçları kupona yazmak da gereksizdir. *
4
iddaanın günlük kazancından fenerbahçenin alacağı paya ufacık da olsa bir katkı yapmaktır.
5
tutarsa * bünyeyi sevindirecek tutmazsa yine bünyeyi sevindirecek hareket. biri maddi diğeri manevi anlamda olumlu etki yapar, duruma göre ikisinden birine ihtiyaç olur kimi zaman, yadırgamamak lazım. ancak, iddaa da galatasaray ın rakibine oynayıp kupon tutunca sevinmek maddi anlamda kazanç için sevindirici olamaz, olmamalı, olmasın zaten!
6
fenerin galibiyetine oynamak her türlü kazançlı çıkmaktır. kazanırsa para kazanılır kaybederse fener puan kaybetmiş olur. *
7
iddaanın günlük kazancından fenerbahçenin alacağı paya katkıda bulunacağı için volkan demirel' in boyunluğuna sponsor olmaktır, lugano' ya gatorade ısmarlamaktır, güiza' ya bir paket sigara almaktır...bu liste uzar gider...
dynamo kiev maçında gerçekleştirdiğim ve sonucundan gayet mutlu olduğum olay. şimdi olaya şöyle bakılmalı bence. diyelim ki kuponda bir maç fenerbahçe'ye verildi, fenerbahçe kazanırsa kişi en azından o maçtan yatmayacak demektir. malum takımın puan kaybetmesi durumunda da kupon yatacaktır, ancak işin ucunda galatasaray'ın rakibinin geride kalması olduğu için yine de kuponu yapan galatasaray'lı şahıs sevinecektir.
normalde iddaa oynayan biri değilim. ama oynasam ve büyük paralar kazanacak dahi olsam yapmayacağım- yapamayacağım harekettir. hele fenere oynayan galatasaraylı arkadaşlar görüyorum bazen, nasıl sinirleniyorum, nasıl kızıyorum. ilginç bir dürtü olsa gerek. hiçbir zaman anlayamadım bu arkadaşları.
16
yapılmaması gereken bir eylemdir.ben para kazanacağım diye fenerimi destekleyeceğim.ya benim oradan fener sayesinde aldığım 3-5 kuruş sene sonunda galatasaray'a dezavantaj getirirse.sonuçta nedir. galatasaraylı olmanın kuralına aykırıdır.zaten fenere oynayıp 3 kuruş alacağım diyen adamında galatasaraylılığında da bir şüphe vardır.