• 1
    "lütfen renkda$im unutmayalim" cümlesiyle ba$layip devam eden "mütemadiyen sacmalamayi meslek edindim ama bunu lütfen yüzüme vurma" altmetinli savunma argümani. bunun bir de karde$leri var, "hepimiz galatasarayliyiz", "ne diyorsak galatasarayi sevdigimiz için" diye. üçüz bunlar.

    çünkü galatasaray'i sevince saçmalamak, akla gelebilecek en sig, en cahilce yorumlari yapmak ve hatta kendini alim, dünya üzerindeki baska herkesi cahil cühela sanmak serbest oluyor. cünkü adam galatasaray'i seviyor arkadasim. bitti. napiyorsa galatasaray icin yapiyor, sorgulanacak bir sey yok ortada :/

    adolf hitler 70 milyon kisinin ölümüne sebep oldu örnegin, almanya'yi da harabeye cevirip birakti. ama kizmamak lazim, adam almanya'yi sevdigi icin yapti.

    örnegin sivas'ta, madimak'ta insanlari diri diri yaktilar. ama adamlar bunu türkiye'yi sevdikleri yapti. hepimizin tek sevdasi türkiye, lütfen kalp kirmayalim.

    70'lerde bahçelievler'de bir katliam yapilmisti, gencecik silahsiz cocuklar tel askilarla bogularak öldürüldüler. ama bunu yapanlar da türkiye'yi sevdikleri icin yaptilar. unutmayalim hepimizin ortak a$ki türkiye.

    biliyorsunuz jupp derwall'i de bir kisim galatasarayli idmani basip tartaklamislardi. ama unutmayalim ki galatasaray'i sevdikleri icin yaptilar. bunu unutmayalim, hepimiz renkda$iz. kalp kirmayalim, sert sözler etmeyelim :/

    lütfennnnnnnnnnnnn.
App Store'dan indirin Google Play'den alın