• 1
    heather watson ile birlikte 2016 wimbledon karışık çiftler şampiyonu oldu. grand slam şampiyonu olan ilk fin olarak da tarihe geçti.

    26 yaşında. teklerde nadiren(özellikle finlandiye civarında) challenger turnuvalarına katılır. ortalama altı challengercıdır. çiftlerde iyi ile çok iyi arasıdır.

    başlığı açmamın temel sebebine gelirsek:
    normalde bir oyuncuyu tekler maçında izlediğinizde bazen oyun tarzından bazen tercih ettiği vuruşlardan çiftler tenisine uygun olup olmadığını anlayabilirsiniz. daha sık file önüne gelir, servisi daha dışa doğru kullanır, volelere yatkındır falan... kontinen'i teklerde izlerken ya bu adamdan iyi çiftler oyuncusu olur demezsiniz. adam ne iyi servis kullanıyor ne kontra vuruşlar yapabiliyor ne de file önüne geliyor. hep baselineın arkasında sıradan ve ortalama bir seviyede takılıyor. izlerken gözünüze hiçbir şey çarpmaz. öyle itflerde(üstten 3.-4. seviye) falan takılır genelde. 3-4 senedir de tekleri bıraktı diyebiliriz. hiçbir keskin özelliği olmamasına rağmen çiftlerde gitti wimbledon kazandı adam.

    çiftlerde genel olarak da ilk 30-40 arasında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın