• 1
    florentino perez'e başka başkan ortaklarıyla birlikte kurmasını önerdiğim yeni futbol takımıdır.

    tamamen hayal ürünü olmak ile birlikte kulüp başkanlarının aç gözlülükten salyalar akıttığı şu dönemde onlara merhem olacaktır bu fikir.

    olmazsa da canları sağ olsun, gitsin avrupa süper ligi'ni kursunlar. herhangi bir iş modeli çalışmadım, onunla mı uğraşacaktım bir de. yalnızca bir fikir gitsinler çalışsınlar üstüne.

    yeter ki futbolumuza dokunmasınlar.

    kısaca hikaye şu: futbolun harlem globetrotters'u kuruluyor.

    real madrid'e, barcelona'ya, yok efendim manchester united'a chelsea'ye ve diğer pek değerli takımlara ve liglere salça olmaksızın, ikna edebildiği topçulara gidiyor parası neyse veriyor satın alıyor.

    maksat şov değil mi, parayı bastırıp tüm yıldızların olduğu bir lig seyrettirmek değil mi? bizim başkanlar bu yıldızlar karmasını, kabul edecek yıldızlar ile ve hatta yıldızı sönmüş yıldız eskilerini de dahil ederek kuruyorlar. isteyen gidiyor milli takımında da oynuyor. bu pek saygı değer oyuncuları diğer oyunculardan ayıran yegane şey paraya tapmaları, daha fazla ver anam verci bunlar.

    neyse bu takım oluşturulduktan sonra farklı modeller ve müsabakalar ile karşımıza çıkıyorlar. evliya gibi dünyayı gezip, bir hafta barcelona ile bir hafta new york city ile takip eden hafta hollanda milli takımıyla falan oynuyorlar. her hafta bir ya da iki artık başkan nasıl isterse o kadar maçları var.

    dünyanın gözü bunların üstünde. takım kadrosu en az 30 kişi, rakip bulamadıkları hafta zlatan ile robben'i karşı karşıya getirip takım seçtiriyorlar ve kendi içlerinde maç yapıyor bu takım.

    markalar peşinde kuyruk, kanallar maç haklarını almak için ölüp bitiyor, futbolcular mest para içinde yüzüyorlar, başkanlar hem mevcut kulüplerini hem bu kulübü/şirketi yönetiyorlar.

    futbolun içine az da olsa bazı yıldızları takımlarından kopararak sıçıyorlar tabii, ama herkes mutlu.

    sevgili florentino perez eğer buraları okuyorsan git geliştir bu fikri, sana futbolu yar etmeyecekler ama buradan ekmek çıkar gibi. 74 yaşında adamsın, bu sene bir şekilde kursan şu takımı 15 sene hugh hefner gibi takılırsın.

    neyse efendim, tüm hakları saklıdır bu fikrin. florentino başkan yapmazsa, melek yatırımcılar yardımıyla yaparız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın