• 1
    başlık gayet açık olduğu için tanım yapmaktan ziyade çeşitlerinden bahsedeceğim. lakin yine de moderasyondan korktuğum için yapayım. aslında çok korkmam da neyse. halı sahada sigara içen insanlara verilen ad. kısaltılmışı hssit. bu hssitler üç ana başlıkta toplanabilir.

    1)maç öncesi hssit: bu arkadaşlar genelde aylaktır. maça daha 1-2 saat varken halı saha etrafında toplaşırlar. işsiz güçsüz işte belli. erkenden gelmiş maça. genel olarak 3'lü veya 5'li grupturlar. maç başlayana kadar çeşitli goygoy çevirirken aynı anda sigara ve çay içerler. yalnız masada bir adet kemıl soft bulunur. herkes o kemıl softtan otlanır. bu kural en önemli kuraldır maç öncesi hssit için.

    2)maç sonrası hssit: 6'şarlıktan yapılan bir halı saha maçını ele alalım. maç ama herkes liseden arkadaş. uzun zamandır görüşülmemiş. maç sonunda gene gidip çay içilir. çayın yanında bir kişi bir sigara yakar ve olaylar gelişir. masada bulunan 12 kişiden 10'u sigara yakar. bu 10 kişiden sadece 5'i düzenli sigara kullanıcısıdır. geri kalan kişiler maç sonrası hssit'dir. burada en önemli kural ise her düzenli sigara içici sadece bir maç sonu hssit'ciye sigara verir. yani genel otlanılan bir kemıl soft paketi yoktur. şansına samsun 216 da düşebilir.

    3)maç anında hssit: işte bu grup çok anasının gözü bir gruptur. grup dediğime bakmayın. bu genelde 1 kişidir. her maçta bulunmaz. bulunduğu maçlarda mutlaka o kişinin gidip eli öpülmelidir. sigarasını halı saha sahibinin göremeyeceği köşelerde içmeye çalışır. çünkü yasaktır. halı sahacı acımaz sahadan çıkarır valla. maç anında hssit'ciden otlanma dal bazında değil fırt bazında olur. kendi sahasının atak yönüne göre sağ korner gönderinin orda sigara içer genelde. sadece kendi takımı atağa kalktığında kendi kalecisi gelir, 1-2 fırt çeker ve kaleci kalesine döner. bu gruba dahil olanların en önemli kuralı ise sigara bittiği gibi depar atmalarıdır. arkasında yatan gizli mesaj ise sigara bana bişey yapmaz hacı. ben anamın karnından sigarayla doğmuşum minvalindedir.

    --din don kamu spotu--

    sigara içmek size ve çevrenizdekilere ciddi zararlar vermektedir.

    --din don kamu spotu--

    ukdeyi vincent vega kişisi 15 ağustos 2014 saat 16:24 sularında vermiş. ayrıca "var böle tipler. insan gerçekten hayret ediyor." gibisinden bir şeyler demiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın