• 1
    fanatik medya cafe de yorumcu/sunucudur kendisi.

    8 ağustos 2011 de ki programda arda hakkında zırlamıştır; "galatasaray rus kulubü anzhi den gelen 15 milyon euroluk teklifini hemen kabul etmeli, çünkü arda çok yıprandı nefes almalı biraz* ve avrupaya açılmak için bu kadar net bir teklif alamaz" demiştir kendisi.

    muslera hakkında ise galatasaray'da fazla durmaz demiş şahsı muhterem.

    kaliteli fışkırıyor
  • 3
    fener, bayern'e mi elendi başlığıyla türk spor medyasını eleştiren yazar.

    --- alıntı ---

    fenerbahçe, uefa avrupa ligi'nde yarı finalde benfica'ya mağlup oldu ve avrupa'dan elendi. birgün sonra gazeteleri okurken herkeste bir gurur, üzüntüyle karışık bir mutluluk. "daha ne olsun, sağlık olsun, bu bile büyük iş..." evet, tarihte ilk kez yarı finale kalan bir takım için mutlaka bir başarıdır. ancak sanki real madrid ya da son zamanların avrupa'yı titreten takımları dortmund ve bayern'e elenilmiş gibi bir hava hakim. kadıköy'deki maçtan sonra köy takımı yaptığımız benfica, şimdi bayern münih oldu. fenerbahçe'nin lizbon'dan turla dönmemesi için hiçbir sebep yoktu. 1-1'i yakaldıktan sonra benfica'nın oyununu hatırlıyoruz. ama öyle amatör, öyle kötü goller yedi ki sarı lacivertliler, bu takıma hiç yakışmadı. gökhan gönül'ün mücadelesi dışında sahada yoktu takım.

    benfica engelinin geçilebileceğini herkesi inandıran ilk maçtaki sonuç değildi. oyundu. mücadeleydi. sokağa çıkalım, futboldan anlamayan birine soralım. "benfica'dan kimi tanıyorsun" diye... size "cardozo" der, belki gaitan'ı ekler. cardozo, ceza sahamızın içinde! istediği gibi topla oynadı. ver-kaç yaptı. topu kontrol etti, kafasını kaldırdı, baktı, ölçtü-biçti, golü attı. kaç kere hem de... gaitan, elini kolunu sallayarak girdi tehlikeli bölgeye...

    evet, fenerbahçe'nin mayıs ayını görmesi, avrupa'da yenilmeyen takımları yenmesi başarı, ülke puanı için güzel ancak insanların umutlarını bu kadar kötü oyunla yerle bir etmeye kimsenin hakkı yok. transfere her sezon milyonlarca euro harcayan, yeri geldiğinde bu milyonları çöpe atan bu büyük takımın bu kadar ucuz, 90'lı yılların başında türk takımlarının yediği golleri yemeğe hakkı yok.

    ...

    yönetim de yari final beklemiyordu!
    yönetimin bu sezon takımın uefa'da bu kadar ilerleyeceğini düşünmediği aşikâr. bu yüzden avrupa'yı düşünmeden sadece lig baz alınarak alındı emre. ancak ilk 17 haftadaki performans, şampiyonluğun hayal olmasına sebep oldu. sonuç olarak sarı lacivertliler, gelecek sezon ön elemeyi geçip şampiyonlar ligi'ne katılmak istiyorsa, şampiyonluk yarışında g. saray'ı yalnız bırakmak istemiyorsa, bir an önce harekât başlamalı.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın