• 3
    16 kasım 2009 günü yayınlanan söz konusu programda serdar ali çeliker tarafından fenerbahçe eleştiri yağmuruna tutulmuş fakat yiğit şardan yine kendisi tarafından idamlık ilan edilmiştir. verin ona yiğit şardan ı assın taksimin ortasında. ağzından salyalar akıtarak vursun idam sehpasına tekmeyi devirsin. ''ama ali koç öyle mi '' diye bir ali koç savunuyor adam, alırsın ali koç u koynuna alır sarmalar da uyutursun. arkadaş ne fanatizmmiş sizdeki de be! ben anlayamadım.

    '' 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basketbol maçi göstermiştir ki; bu fanatizm bitmez, bu kavga bitmez. ben federasyona söylüyorum, 500'er kişlilik iki grup olsun biri fenerli diğeri galatasaraylı. başlarında da komutanları yiğit şardan ve mahmut uslu olsun. bir meydan muharebesi olsun. daha az ölüsü olan kazansın. bir daha da galatasaray fenerbahçe maçı yapılmasın, yasaklansın arkadaş.

    yiğit şardan gibi fanatik bir yönetici daha yoktur. kimse protoklde formayla oturmazken yiğit şardan oturur. yiğit şardan bildiğiniz yönetici tipinden daha çok bildiğin kapalıda, eski açıkta bağıran taraftar tipidir. ortalığı galeyana getirir. ama adnan polatı ayırırım. adam samimi olarak yapmayın diye bağırdı. bir de ali koç a bakın. fenerbahçe - efes pilsen maçında girdi sahanın içine ve engelledi. hangi galatasaraylı yönetici 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe maçında sahaya inip engelledi'' bik bik bik..... daha uzar da gider bu. arkadaş hadi tamam yiğit şardan fanatik, peki sen ali koç un fanatiği misin anlamadım. neden yanlış bir şeyi anlatırken daha yanlış bir takımın adamının tek doğru hareketini gösteriyorsun anlamıyorum. yiğit şardan fanatik, peki ali koç ssk+yol+yemek ve asgari ücret karşılığında mı fenerbahçe yönetiminde. o da fanatik olduğu için orada. yoğurdu öveceğim diye süt kabını deviren zihniyetinize hayranım doğrusu. bu adama konuştuğu süre içinde müdahele etmeyen melih şendile ve söylediklerini onaylayan cem şengül ve esat yılmaer e daha da bi hayranım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın