• 1
    okan hocam için düşündüğüm lakap. sezon başından dünya kupası arasına kadar komşunun tavuğu komşuya kaz görünür atasözünü yaşayan taraftarlarımız için tüm kazları üst üste bindirmesi sebebiyle okan hocam benim gözümde goosefucker'dır.

    (bkz: 7 ağustos 2022 antalyaspor galatasaray maçı) sezonun ilk maçı transferler tamamlanmamış kampa alınmayan boey şans buluyor geçen senenin travmasındaki berkan ve akbaba ilk 11de. forvette ise seferovic ile başlanıyor.

    (bkz: 28 ağustos 2022 trabzonspor galatasaray maçı) maçı sürklase eden taraftık. sahada ali palabıyık varda alper ulusoy penaltımızı verseler çok farklı noktalara gidebilirdi. 0-0 bitmesi şansızlık.

    (bkz: 5 kasım 2022 galatasaray beşiktaş maçı) eze eze oynadığımız bir diğer derbi. trabzon maçından farkı icardi gibi bir bitiricinin sahada olmasıydı. şenol geldi şahlanacak denen beşiktaş'ın umutlarını kırıp geçti.

    (bkz: 12 kasım 2022 istanbul başakşehir galatasaray maçı) emre b.'nin galatasaray'a yanlaması sebebiyle balık hafızalı taraftarlar tarafından yav emre ilerde bizim teknik direktörümüz olabilir düşünceleri havalarda uçuşurken okan hocam'ın fatih terim'den sonra yeni bir galatasaray efsanesi olacaksa ilk aday benim dediği maçtır. izlerken orgazm yaşamayan taraftarımız yoktur sanırım.

    (bkz: 8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçı) uçan kaçan ligin en iyi futbolunu oynadığı söylenen dünya kupasındaki hücum planları kendisine bağlanan hatta abartılıp hz. isa muhabbetleri yapılan adamı taktiksel olarak mat etmiştir. 3-0 gibi skorla bağırta bağırta kazanmıştır. hangi yorumcuyu dinlesem galatasaray'ın bu kadar domine ederek kazandığı fener maçını hatırlamıyorum diyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın