• 2
    bugün tarihli yazdığı yazıyı aşağıda paylaştığım sözde basketbol yorumcusu. iyi de adalet duyguların götüne mi kaçtı gökhancığım? neden hiç olanlardan bahsetmiyorsun da kalkmış saçma sapan söylemlerle polyanacılık yapıyorsun. çık da savaşmış da saha da kazanmış da. sen kimsin ki fındık kadar beyninle böyle basketbol uleması gibi ahkam kesiyorsun. peki şuna bir cevap bakalım aslan parçası gözlerinin içine baka baka anneciğinle olan fantezilerimizi 15 bin kişi bağırarak dile getirelim, sana şekilli şekili el hareketleri yapalım, yer yer sahaya sana zarar verecek şeyler atalım. ama aramızda 40 bin tl toplayıp sana verecez, kabul ediyorsan ulaş bana.

    --- alıntı ---

    o zaman kararı beğenmeyen her kulüp maça çıkmasın. dünyanın neresinde görülmüş böyle bir saçmalık.
    mücadele etmeden yarıştan çekilmek. çık sahaya yarış, hakkını başka yollarla ara.
    109 yıllık köklü bir kulüp, türkiye’nin en büyük camialarından birisi galatasaray. şanlı tarihi başarılarla, kupalarla, avrupa şampiyonlukları ile dolu. yöneticilere sesleniyorum. ‘babanızın çiftliği’ değil orası. sordunuz mu divan kurulu üyelerine, taraftarlara, ya da bir yıl boyunca emek harcayıp o şampiyonluk kupasını kazanmak isteyen oyuncularınıza. ne hakkınız var sahada ter döken oyuncularınızın emeğini bir kalemde silip atmaya. onlar çıkıp şampiyonluk için sonuna kadar mücadele etmek istiyor, düne kadar yaptıkları gibi. o formanın hakkını vermek istiyorlar.
    ama galatasaraylı oyuncuların şampiyon olma hakkı ‘gasp’ edildi. fenerbahçeli oyuncular, hiç içlerine sinmeyecek bir şampiyonluk yaşayacak.
    euroleague a lisansı almak için uleb’in kapısını kaç kere çaldınız. şimdi de şubeyi kapatmayı düşünüyorsunuz.
    yazıklar olsun…
    seri boyunca taraftar şovunu yaptı, yöneticiler şovunu yaptı, başkanlar şovunu yaptı, sadece basketbolcular yapamadı. herkes racon kesti, bir tek sahnenin asıl sahibi olan oyuncular kesemedi.
    her iki takım yöneticileri ve başkanları için söylüyorum. futbolu yeteri kadar kirletmiştiniz, şimdi de basketbolun içine ettiniz.
    ortamı geren, tek amaçları hakemi ve federasyonu etki altına almak, basketbolculardan rol çalarak, taraftarına ‘bakın takımı ben şampiyon yaptım’ demek için her türlü kepazeliği göze alanlar…
    ergin ataman, aziz yıldırım, mahmut uslu, şükrü ergün ve son kararı alan ünal aysal başta olmak üzere, kahve ağzıyla ‘tweet’ atıp gerginliği tırmandıran diğer tüm yöneticiler…
    oturun kına yakın…

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın