• 1
    anlayamadığım, anlayamayacağımdır.

    belki birileri burayı okur da, biz galatasaraylıların düşündükleri yönetime ulaşmış olur.

    neden bu kadar korkuluyor bu adamdan? neden gıkımız cıkamıyor? neden zorbalığa karşı mücadele veremiyoruz? neden bu kadar susuyoruz, geri çekiliyoruz?

    adam, takım uçağında küfür edildi diye resmi siteden yayınlama ve ultimatom çekiyor. bir daha olursa alayınızı kül ederim minvalinde açıklamalar yapıyor. bizim yönetimimiz bayan basketbol finali 4. maçını bilmiyorlar mı? aziz yıldırım ve mahmut uslu'nun bizim bench e dönerek 'beni çıkışta bekleyin, kapıda bekleyin', 'o..u cocukları' dediklerini bilmiyorlar mı? hadi bilmiyorlar, her yerde paylaşılan o videoyu görmüyorlar mı? hepsini geçtim dudak da mı okuyamıyorsunuz?

    o video çıktığında neden gıkımız cıkmadı? şimdi neden cıkmıyor? rakip kulübün başkanı oyuncularımıza, bayan oyuncularımıza küfür ediyor ve susuyoruz. bizim uçakta kupa sevincinden dolayı bir tezahürat oluşuyor, adamlar resmen ulti kullanıyor. her yandan saldırıyorlar. salak gibi açıklama yapma gereği duyuyoruz.

    bunu bir açıklayın bana ya?
    çocuğunuzu öldürürüm falan mı diyor bu adam?

    bir galatasaray başkanının, fenerbahçe oyuncularına veyahut benchine dönüp aynı şekilde küfür ettiğini düşünebilir misiniz? düşünemezsiniz. neden? çünkü böyle bir şeyin emsali yok. ileride bir gün böyle bir şey yaşanırsa ne olur düşünebiliyor musunuz? kaç gün konuşulur, kaç kelle gider? gayet iyi biliyorsunuz. parmak bastığım nokta da işte tam burası.

    artık bir ses çıkar yönetim.
    sen bizim taraftarımıza küfür edemezsin! de.
    açıklama yap.
    sana bir ultimatom yapılıyorsa karşılığını ver ulan!

    türkiye'nin en büyük kulübünün, zorbalığa, ırkçılığa, yolsuzluzluğa, basın gücüne, mafyalığa yenilmesi üzüyor beni. herkesi üzüyor.

    kapınıza gelip yalvarayım mı?

    -seni seviyorum melo-
  • 5
    cevabını kendi içerisinde taşıyan itham. ''bir galatasaray başkanının, fenerbahçe oyuncularına veyahut benchine dönüp aynı şekilde küfür ettiğini düşünebilir misiniz? düşünemezsiniz. neden?''

    bir galatasaray başkanını, fenerbahçe oyuncularına veyahut yönetimine, aşçısına, bahçıvanına küfür ederken göremezsiniz. çünkü galatasaray başkanı olmak belli bir asalet ister. bir galatasaray başkanı karşısındaki ne kadar düşük seviyede olursa olsun asaletini bozmadan onların seviyesine inmeden cevap vermeyi bilir. öyle ki bir galatasaray başkanı galatasaray kulübüne devamlı olarak iftira, kumpas, suçlamada bulunan bir kulübün yöneticilerini iplememeyi de asaletine uygun şekilde yerine getirir ki bugüne kadarda böyle olmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın