eğer aleyhimize yapılan kasıtlı hataları engelleyemiyorlarsa takımı sahadan çeksinler, bakalım bu lig oynanıyor mu? galatasaray sahadan çekilirse değil lig, seçimlerin sonucu bile değişir.
5428
galatasaray taraftarını sokağa dökmeden hiç bir kazanım elde edemeyecek oluşum. yapacaksın ankara’da anayasal hakkın olan bir eylem, toplayacaksın yüzbinleri bak bakalım bir daha ali palabıyık gibi tetikçiler senin maçına verilebiliyor mu. fenerbahçe yönetimi kadar olamıyorlar.
5429
milyon eurolar harcanan takım katlediliyor ! birilerinin bir şekilde eyleme geçmesi gerekmiyor mu artık. bu maç burada bitince haftaya nasıl doğranacağız bunu mu bekleyecek bu takım. elindeki gücün g'sini kullansa kimsenin gıkı çıkamaz. kime şirin gözüküyoruz biz abi.
sezon başından beri rezalet hakem yönetimlerine karşı hiç birşey yapamamislardir. yine yapamayacaklardir. en büyük verdikleri tepki arkasından olan maç bu. varın gerisini siz düşünün. (bkz: 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçı)
5433
bu maçtan sonra aksiyon alamıyorsanız istifa edin.
ufacık bir forsu olsa zaten hafta içi erden timur tarafından yapılan açıklamalardan sonra böyle bir hakem yönetimi görmezdik. (bkz: 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçı)
yapması gerekenleri yapmıyor. şampiyon olmak için ötesini yapmak lazım halbuki.
5440
isimlerine bakılmaksızın, hiçbirinin şahsı için söylemiyorum. bu gece bu ali palabıyık denen operasyon çocuğuna düdük astırmayı beceremeyen yöneticimiz, çeksin gitsin. rahmetli özhan canaydın'ın yapabildiğini yapamayacak olmanın altında kalırsınız arkadaşlar!
5441
özhan başkan ali aydına nasıl düdük astırdıysa mevcut yönetimde ali palabıyık denilen hakeme zaman kaybetmeden düdüğünü astırmalıdır.
5442
yeterse yeter amk, istediklerimizi alamazsak gerekli her aksiyonda arkasında duracağım yönetim. buna maça çıkmamak, maçta hareket etmemek, taraftarın stada gelip stadı terk etmek, ligden çekilmek de dahil.
5443
erdem timur’un açıklamarından sonra bende sonuna kadar tüm kararlarının arkasındayım. aksiyon alınması şarttır. biterse biter bu lig, yeter artık.
5444
dizayn edilmiş ligin herkes gibi farkında olan ve aksiyon almayan yönetim(!). haftalardır hakemler direkt olarak puanlarımızı çaldılar, kartı faulü osu busu değil. en büyük rakibimiz fenerbahçe ile puan farkımız şimdiden beş. iki maç daha aynısı yapılırsa kırmızı kart penaltı cart curt on olacak. on, on! sözün bittiği yerdeyiz, hemen şu an aksiyona geçmezse birileri zaten iki maç sonra geçse ne olur :) üç senedir aynı senaryo arkadaşlar, koparılacağız yine yarıştan! ülkenin yarısı galatasaraylı, yöneticiler taraftarın gazını boş tehditlerle alıyor, uyutuyor! sen tarihi basın toplantısı yapmışsın hakem kararları ile ilgili, iki gün sonra gelip yine puanını çalıyorlar. yine mi konuşacaksın? yine doğranınca yine mi konuşacaksın? dursun özbek şu an açıklama yapıyor, tavrımızdan söylemlerimizden geri adım atmayacağız, düdük astırma iddiamız yok diyor. atmayın kardeşim. ben dizayn edilmiş bir ligi izlemeyeceğim bu saatten sonra. hepinize yazıklar olsun.
5445
aksiyon alamayacaklarını çok net belli eden, 2 yöneticisiyle yuvarlak açıklamalar yapan, anadolu takımı yöneticisi gibi açıklamalar yapmaktan öteye gidemeyen basiretsiz yönetimdir. bu akşam daha ne olmalıydı bilmiyorum ortalığı yangın yerine çevirmek için. elimiz kolumuz bağlı şekilde çaresizce izliyoruz oynanan tiyatroyu. aksiyon yoksa sonuç da yok haftaya yeni hatalarda görüşmek dileğiyle...
5446
bir zamanların aşırı popüler dizisi olan game of thrones'da, tywin lannister isimli karakterin iktidar üzerine söylediği çok güzel ve aşırı katıldığım bir vecize vardır:
- "any man who must say i am the king is no true king", yani - "her kim ki 'ben kralım' demek zorunda kalıyorsa o kişi gerçek kral değildir"
galatasaray yönetimleri yıllardır her platformda, her kameraya beylik beylik laflar ediyor. buna istinaden her sezon açıklamalar akabinde yalnızca daha fazla mağdur olan bir camiayız. özellikle son yıllarda ve özellikle başkanlık sistemi ile gelen tek adam rejimi akabinde galatasaray ülkedeki bir çok kurum gibi zayıf yönetimlerle yönetilen, zayıf bir camia haline gelmiştir. sayıca kalabalık olsak da taraftarlarının kulübe aidiyeti konusunda diğer kulüplerin gerisinde olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. sözün özü tek yumruk olarak camiaca hareket edemez tepki gösteremez haldedir. şu gün galatasaray yönetimi bir icraatta bulunmaya kalktığında da taraftarı düzenin zaliminden önce mağduru olan yönetimini eleştirir haldedir.
galatasaray camiası bu bölünmüşlük ve süregelen iç savaş hali ile herhangi bir hakkını da savunamaz hale gelmiştir. bu gidişat devam ederse türk futbolunu parsellemiş mevcut organize yapılar sadaka niyetine 10 yılda belki bir şampiyonluk verir ya da vermezler. camianın çok acil şekilde tek ses halinde tepki gösterebilir bir kenetlenme yaşaması ve gereken her türlü protest tavrı/icraatı da sergilemesi gerekmektedir. aksi takdirde ne galatasaray ne de türk sporu diye bir şey kalmaz.
5447
bu dursun özbek ve ekibinin, erden timur da olmasa, grosskreutzlu faciadan sonra yeniden yönetimde olmasına tahammülüm yoktu. bir süre daha bekleyip neler olacağını görmeliyiz. gerçekten hamasetle değil de icraatla bir adım atamıyorlarsa defolsun gitsinler.
5448
federasyonda lobi oluşturmadan başarılı olamayacak yönetimdir. lobi dediğiniz şeyi de öyle yusuf günay gibi pasif isimlerle falan oluşturamazsınız. daha baskın, ilişkileri daha güçlü karakterlere ihtiyacınız var.
bunların yaşanacağı çok belliydi. yıldırım demirören ve nihat özdemir. federasyonu tam 10 senedir iki tane şikeden ceza almış galatasaray düşmanı insan müsveddesi yönetiyor. sen bu 10 senede oraya adamakıllı bir adam sokamıyorsun. o kökler bu 10 senede ne kadar derinleşti, içerideki yapı nasıl tiplerden oluşuyor farkında mıyız?
5449
masayı yıkmadan masadan istedigini alamayacak yönetimdir. masayı yıkmanın yolu da 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçının var kayıtlarına legal veya illegal yollardan ulaşıp yayınlatmaktan geçiyor. tff içinde hiç mi bir tane galatasaraylı serdengeçti bulunamıyor. şu kayıtları bir şekilde bulun yayınlayın gerisi çorap söküğü gibi gelecek.
5450
ali palabıyık bir hiçtir, evet bir piyondur. ama düdük astırılacak bir ala palabıyık diğer hakemlere mesaj vermektir. galatasaray yönetimi bu konuda elinden geleni ardına koymamalıdır. başka türlü nasıl mücadele edeceksin. gerekirse diğer piyonlara mesajını başka bir piyonu harcayarak vereceksin. (bkz: 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçı)