• 1
    geçtiğimiz 2 sezon başımıza bela olmuş durum.
    ama bu dönemle birlikte yavaş yavaş dengeyi sağlıyoruz.

    geçen sezonlarda hepimizin söylediği bazı cümleleler vardı.

    " bize karşı daha hırslı oynuyorlar."

    " tüm anadolu takımları bize düşman."

    " hepsi birilerinin yancısı."

    bu cümlelere %100 katıldığımı belirteyim. ama bu durum inanın bize çok ama çok büyük dezavantaj getirdi. galatasaray elbette kimseye muhtaç değildir ama bu dönemde kimse yalnız kalmamalı. tabi ki küme düşecise rize ile her daim destek kasımpaşa yine fenerbahçe şakşakçısı olmaya devam edecektir.

    geçen sene beşiktaş ile fenerbahçe'nin kendi arasındaki maçlar dışında hiç birbirlerine laf attıklarına şahit olmadık.
    ya da trabzon'un.

    ne kadar takip edersiniz bilmem ama geçen sezonlarda anadolu kulüpleri ve taraftarları galatasaray'dan bildiğin nefret ediyorlardı.

    bu sezona ise giresunspor, adanademir ve alanyaspor ile gayet güzel ilişkiler ile başladık. kiralık oyuncuları vermemiz, berkan transferi vs. bu durumun temelini oluşturdu. ama aslan payı burak elmas ve yönetim kadrosunun kurduğu ilişkiler.

    yine dün trabzon maçı öncesi gayet güzel açıklamalarda bulundu. önceden arasının gayet iyi olan iki kulübün sonradan bozulduğunu dile getirdi. gs store olayları, maç sırasındaki kavgalar uzar gider.

    düşünün ki rizespor gibi bir camiayla bile ilişkileri düzeltme yoluna gittiler.

    fenerbahçe ile dirsek temasını kurdular.

    kendilerine bu yalnızlığı daha da bertaraf edecekleri yolda başarılar dilerim.
  • 2
    son kulüpler birliği seçimlerine baktığımızda çok net ortaya çıkan durum. ali koç'a oy vermeyen tek takım konumundayız. kimse bizim yanımızda durmamış.
    bunun sebebi bizim basiretsiz yönetimlerimiz. anadolu takımları bize ne kazıklar atıyor, karşılığını veriyor muyuz? tabi ki hayır. gel bir daha kazıkla bizi diyoruz. adamlar bize karşı dursa bile bir yaptırımımız yok.
    bunun bir de galatasaraylı sporcu yalnızlığı var. sosyal medyaya bakın en çok bizim takımda kaos var gibi gösterilir. milli takıma futbolcu göndeririz linç edilir. haketmesine rağmen bu algı yüzünden oynatmazlar. voleybolda olimpiyat kadrosuna sezonun en çok sayı yapan voleybolcusu sakatlığı geçtiği için dahil edilir sanki hak yiyormuş gibi algı yapılır. kızın 3 sene önceki konuşmasını bile buna alet ederler.
    bunların tüm sorumlusu yönetimler ve kendine galatasaraylı hukukçu diyen reklam seven hesaplardır. dava açıp bu işlerin peşine düşmekten bile acizler.
    böyle devam edersek elimizdeki tüm değerleri kaybedeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın