sözlükte twitter'da takılan, medya işleriyle uğraşan çok kişi var. biri midtsjö'nün golüne hakkımı helal ettim editi yapsın ne olur. etkileşimi sizin olsun.
11878
pc’den anlayan arkadaşlara danışmam gerek. yeni bir pc topladım ama hemen her oyundan atıyor; bazen masaüstüne, bazen direkt pc kendini kapatıp açıyor. olay görüntüleyicisinde kernel-power, kernel-eventtracing, eventlog gibi hatalar gırla. donanımı test ettim, bir sorun görünmüyor. ayrıca başta windows 11 yüklemiştim, sorunlardan sonra windows 10’a geçtim ama derdime çare olmadı.
şimdiye kadar çöken oyunlar: borderlands 3, fıfa 23, plague tale: a requiem, cyberpunk 2077
henüz çökmeyen oyunlar: mount and blade: bannerlord, divinity original sin 2
bütün sürücüler güncel. ekran kartı sürücüsünü de birkaç kez silip tekrar yükledim. kafayı yiyeceğim vallahi. siz bu mesajı okurken ben bir kez daha temiz format atacağım ama umudum yok.
11879
sevgili istanbullu sözlük yazarlarımız size bir sorum olacak. 29 ağustos molde maçı için istanbul'a geleceğim inşallah. hızlı tren ile bostancı'ya ineceğim. bostancı'dan taksim'e en kolay nasıl ulaşabilirim acaba? şimdiden teşekkürler.
11880
bilgisayardan anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. dostlar ben oyuna girince laptop kendini pat diye kapatıyor. fm23 olsun, lol olsun bu oyunlarda giriş ekranında laptop kendini kapatıyor. inanılmaz sinirim bozulmaya başladı. sıcaklık sorunu mu var acaba diye gidip temizlettim, 1 saat önce bilgisayarcıdan aldım, eve gelir gelmez hemen açtım fm'yi, yok yine kapanıyor. w8.1 kullanıyorum, çözüm bulamadım doğru düzgün. bilgisayarımda %100 disk problemi de var acaba ondan ötürü mü oluyor bu? mcafee antivirüs kullanıyorum ama deli dehşet disk yiyor, acaba ondan ötürü mü oluyor bilen varsa aydınlatabilir mi? 1 saattir ne kadar çare varsa denedim olmadı.
11881
kbb doktoru arkadaşlarımıza: sinüziti rahatlatmak için soğuk kompres mi sıcak kompres mi?
11882
arkadaşlar merhaba. 1 günlüğüne ordu/ünye seyahati yapacağım, oralarda oturan biri varsa; apart veya ucuz butik bir otel önerebilecek biri var mı? 1 geceliğine kalacağım.
arkadaşlar 29 ağustos 2023 galatasaray molde maçıiçin istanbul dışından maça geleceğim. sırt çantamı stada gitmeden bırakıp maçtan sonra alabileceğim ücreti mukabilinde bir emanetçi falan var mıdır? eskiden sami yende cevahirin dolaplarına falan bırakırdık şimdi uzun zaman sonra ilk defa çantayla gelmem gerekti.
11885
şu anda yunanistandayım. tabletten exxen indirdim ama spor kanalları görünmüyor. acaba 29 ağustos 2023 galatasaray molde maçı'nı izlememize izin verecek mi? vermezse nasıl izleyebiliriz?
11886
maçtan bir saat önce vadide park yeri bulabilir miyiz yoksa uzakta bırakıp metroyla mı gelmek mantıklı. bilgilendirebilecek olan varsa sevinirim.
11887
istanbul anadolu yakasında şehir içinde ağırlıkla sportif, bir miktar da ulaşım amaçlı bisiklet bakıyorum. süreceğim yollar büyük oranda asfalt olacak ve bütçem 15000 tl civarında. mevcutta zaten uzun yıllardır gymde çalışırım. ek olarak fitness seviyemi ve kondisyonumu yukarı çekecek bir bisiklet de almak istiyorum. yaptığım araştırmalar ve aldığım tavsiyeler sonucunda aşağıdaki bisikletler listemde bulunuyor:
bunlardan bazıları 15000 tl limitimi aşıyor ancak şu anlık eleme yapmadım. değip değmeyeceğine göre üst limitimi zorlamayı düşünüyorum. bisikletten anlayan buradaki arkadaşlara da sormak istedim. bunlar haricinde önerisi olan varsa bana iletebilirse çok sevinirim. deniz derya bir alana giriyorum. insanın epey kafası bulanıyor.
11888
youtube aile premium hesabında bir kişilik boşluk olan varsa ücret karşılığı dahil olabilirim .
11889
arkadaşlar selamlar, bu ara implant tedavisi yaptırmayı düşünüyorum fakat bununla ilgili pek bilgim yok. bir kaç dişim olmadığı için fiyat ne olacak bilmiyorum bu yüzden dolayı sizlerden hem fiyat hem yer önerisi gibi şeyler alırsam çok mutlu olurum. not: istanbul anadolu yakasındayım.
moda girmem gerekiyor sözlük, duvarlara vura vura son ses dinleyeceğim tribün bestelerimizden oluşan, ateşli tezahüratların bulunduğu bir liste arıyorum. yalvarırım paylaşın zor duruyorum.
11892
istanbul'dan munich ya da kopenhag'a deplasmana gidecek varsa organizasyona katilmak isterim.
11893
2023-2024 sezonu şampiyonlar ligi a grubu fikstürü ne zaman belli olacak bilen arkadaşlar yeşillendirirse sevinirim.
izmir' de bulunan iyi bir lpg montaj firması bilen var mı ? aracım egea 2021 sedan. lpg kit önerileride alabilirim. lpg hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum.
11895
hangi başlık altında yazacağımı bilemedim ama futbolla baya ilgili yabancı bir arkadaşa gsstore dan hangi tshirt falan güzel bir hediye olabilir? forma pahalı kaçabilir. öne olan varsa memnun olurum.
11896
arkadaşlar merhaba; yaklaşık 8 aydır spor salonunda vücut geliştirme çalışıyorum. geçen hafta hemoroit çıktı malum bölgede. bugün genel cerrahiye gittim, doktor ağırlık çalışırken fazla ıkındığından dolayı nüks etmiş olabilir ve risk altındasın dedi. son zamanlarda biraz gaza geldim, ağırlık arttırdım vücudumu fazla zorladım.
vücudu zorlayan ağırlıktan ziyade fitness antrenmanlarına mı dönsem acaba, sporu bırakmak istemiyorum, fit kalmaya yönelik hafif ağırlıklarla egzersizler veya aletsiz egzersiz konusunda öneriniz var mı? tam kg verdim vücudum sıkılaştı ve sporu salonunu bırakmak istemiyorum.
11897
arkadaşlar merhaba, yurtdışından xbox veya ps5 almayı düşünüyorum. ülkeye giriş yaptığımda bunun için vergi vs tarzı ödeme yapılıyor mu acaba?
11898
uzman hekimliğim için "şark hizmeti", "mecburi hizmet", "doğu görevi" olarak da bilinen atamanın arifesindeyim ve stresliyim sözlük. bana şans dile.
zorunlu ekleme: olay doğuyla sınırlı değil tabii de insan yerleşik düzenini bırakıp hiç tanımadığı yeni bir yere gideceği için ister istemez o bilinmezliğin verdiği bir gerginlik var. kısfmet diyelim.