• 1
    ercan saatçi denen iç güveysi orada olduğu için hürriyet gazetesini yıllardır ne aldım ne de bir kere internet sitesine girdim. sözlükte de linkini görünce ofsaytı basıp geçtim.

    ne zaman ki milliyet işin bokunu çıkarıp tek derdi bizimle uğraşmak olunca bir kaç aydır bir kere bile internet sitesine girmedim.

    sporxi tıklamadım bir kere tahir kum denen kapıkulunun yediği haltları öğrenince.

    evime ülker ürünleri bile sokmuyorum. geçen marketten alışveriş yapıyoruz, eşim ülker petit beurre (pötibör veya ne haltsa) o bisküvilerden alacaktı aldırmadım eti aldım. hayırdır dedi, bizim eve mecbur kalmadıkça girmeyecek dedim ülker.

    fanatik, türkspor.net nefretimdir. kıraç çalmaya başladığımda kanalı bile değiştiririm. kiğılının içine bile girmem ki işim icabı takım elbise giyen bir adamım. gönderilerimi asla aras kargo ile yapmam yurt içi kargo varken.

    velhasılı kelam biraz uzun oldu ama, hayatımdan ve çevremden "galatasaraya zarar vermeyi amaç edinmiş" herşeyi uzaklaştırmaya çalışıyorum. bunu bireysel olarak yapınca çok da etkili olmuyor ne yazık ki. bir ara hürriyetin satış rakamlarına bakmıştım. hürriyet alma aldırma kampanyası sırasında bile düşmemişti satışları. yani galatasaray taraftarı tarafından ne yazık ki bu tür protestolar "siklenmiyor".

    buradan bir çağrı yapmak istiyorum bütün yazarlara. gelin sözlüğü bu tür gazetelerin veya spor sitelerinin linkleriyle kirletmeyelim. bu pislikleri uzak tutalım hayatımızdan.

    hürriyet, milliyet, fanatik, sporx, türkspor net linklerini paylaşmayalım sözlükte. paylaşanları uyaralım, hatırlatalım. unutmayın ki, her tık onlara, galatasaray düşmanlarına biraz daha fazla para ve güç kazandırıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın