• 1
    football manager 2019 başlığında sürekli oyunun karmaşası ve çok fazla zaman istemesi üzerine söylemlerin artmasıyla bu girdi farz oldu. değerli arkadaşlar, romalılar ve nadia comaneci!

    bu football manager touch denilen meret ilk olarak football manager classic adı altında 2013 yılında oyunun içerisinde bir mod olarak piyasaya sürüldü, ta ki 2015'e kadar. 2016 sürümü ile beraber önce ana oyundan ayrıldı ve sonrasında adı football manager touch olarak değiştirildi. peki ne farkı var ne benzerlikleri var tam sürüm diyebileceğimiz versiyonla? oyun motoru ve database olarak birebir football manager'ın aynısı. tamamen aynı şeyi oynuyorsunuz. farkı ise eski sürümlerle oynamaya alışmış, daha hızlı ilerlemek isteyen veya fazla zamanı olmayanlar için üretilmiş bir versiyon. 2019 versiyonunu pek oynamadım ama 2018 versiyonunu özellikle taktik yaratırken çok oynadım. öyle detaylı takım hiyerarşisi, takım uyumu, oyuncu evlendi onun düğünü falan gibi zırtapoz ayrıntılar yok bu versiyonda. takıma alabileceğiniz yegane staff asistan menajer ve baş gözlemci. antrenmanı falan onlar hallediyor. siz hızlıca taktiği yapıp oynuyorsunuz. ayrıca oyuncuların zırt pırt yok hoca basın toplantısında şunu dedi ben küstüm gibi olayları da yok bu oyunda.

    ben oyunu beta sürümde aldığım için bana bedava geldi ama sanırım bu oyun komple ayrı satılıyor. belki elinde football manager olanlar için indirimli falan olabilir. football manager 2019'un detaylarında boğulanlar için football manager touch 2019 ilaç gibi gelebilir. iyi oyunlar!*
App Store'dan indirin Google Play'den alın