• 2
    --- alıntı ---
    türk futbolunun en köklü kulüplerinden altay ile inşaat sektörünün en büyük markalarından saya grubu'nun iştiraki folkart, izmir sporundaki en büyük sponsorluk anlaşmalarından birine imza attı. kurulduğu 2006 yılından bu yana narlıdere ve mavişehir'de çevre dostu, ileri teknolojiyle donatılmış, yüksek kalitede mekanlar üreten folkart ile altay, 2010-2011 sezonu için forma göğüs reklamı ve stat isim sponsorluğu konularında anlaştı.
    anlaşmaya göre altay futbol takımı, sezon boyunca 1. lig, ziraat türkiye kupası ve özel maçlarda, göğsünde folkart' logosu bulunan formalarla mücadele edecek. folkart ayrıca gençlik ve spor genel müdürlüğü tarafından altay'a kiralanan alsancak stadı'nın da bir yıl boyunca isim sponsorluğunu yapacak. türkiye'de ilk resmî lig maçının 21 şubat 1959'da izmirspor ile beykoz 1908 arasında oynandığı ve ilk lig golünün aynı maçta izmirsporlu özcan altuğ tarafından atıldığı tarihî stat, bir sezon boyunca "folkart arena" olarak anılacak.

    folkart yönetim kurulu başkanı mesut sancak, "folkart, kuruluşundan itibaren izmir'in gelişimine katkı sağlayan projelere destek veren ve vermeye devam edecek olan bir firmadır. izmir'in değeri, kişilerin ve kurumların toplumsal konulara duyarlılığıyla doğru orantılı artacaktır. sadece kendi sektörünüzde yatırım yaparak, bir kentin gelişmesine yeterli katkıyı sağlayamazsınız. folkart, izmir'e verdiği değeri yatırımlarıyla, projelerinin kalitesiyle ve sözlerini yerine getirmesiyle kanıtlayan bir kuruluştur. anlaşmanın iki taraf için de hayırlı olmasını ve altay'ın başarılı bir sezon geçirmesini diliyorum." dedi.

    izmir'de bir spor alanıyla ilgili olarak ilk kez sponsorluk anlaşması imzalandığına dikkat çeken altay başkanı ahmet taşpınar da sancak'a, gösterdiği hassasiyet için teşekkür etti. futbolun markalar için önemli bir sponsorluk aracı olduğuna işaret eden taşpınar, "bugün ülkenin en önemli markaları, hem türkiye futbol federasyonu'na hem de kulüplere sponsorluk yapıyor. tüm dünyada reklam bütçeleri hızla düşerken firmaların sponsorluk yatırımları artış gösteriyor. spor toto süper lig'de bile birçok takımın göğüs reklamının bulunmadığı ülkemizde, hem forma reklamı hem de stat isim sponsorluğu konularında yapılan bu anlaşma, her açıdan gurur vericidir. altay'ın marka değerinin ne denli büyük olduğunu göstermektedir." şeklinde konuştu
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın