• 2
    yapay zekanın yerlerde olduğu, bunun dışında gideri olan oyundur. oyalanmak ve zaman öldürmek için birebir, bir de en üst seviye oyuncular olan seçkin oyunculardan birini aldığınızda tarifsiz bi mutluluk veriyor. hele ki bu oyuncuyu oyun bir canlı etkinlik sonucu size veriyorsa mutluluk katsayınız daha fazla oluyor. *

    sezon oynayacak çömezlere ise bir bilgi vereyim, uluslararası lig yani milli takımların olduğu lig kulüp takımlarının olduğu liglerden çok daha zor. ve evet, türkiye ligi de var.
  • 3
    son donemde deli gibi oynadigim oyun. sezonlarin sonuna dogru artik isi iyice fanteziye dokmeye basladilar. bu hafta japonya'dan dolayi altın hafta olarak geciyor. bununla ilgili satilamayan yukseltilmis japon ligi oyuncularini veriyor.

    malum japonya'da bu hafta 4 farkli gunde 7 bayram, ozel gun, anma vs. birden art arda geliyormus. 29 nisan'da basliyor, 5 mayista bitiyor.

    daha fazla bilgi icin; golden week yazip ilgili olaylar incelenebilir cesitli bilgi kaynaklarindan.

    detayli yazardim da, burasi sozluk-bu da bilgi denklemi maalesef son donemde pek sozluklerde gecerli olan bir durum degil. daha cok laf sokma, ittirme vs.

    neyse konumuz bu degil, bu oyunu oynayan sozluk yazarlari varsa, ligler konusunda davet vs atmak isteyen olursa yesillendirebilir zira bir ligim bile yok sozluk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın