• 1
    -fenerbahçe hep çok zengindir, galatasaraysa hep çok ama çok fakirdir.
    -fenerbahçe zengin oluşunun verdiği saadetle her zaman her istediği futbolcuyu alır, galatasaray'ınsa hiçbir futbolcuya parası yetmez.
    -fenerbahçenin yöneticileri de kulüpleri gibi çok zengindir vururlar kırbacı ancak galatasaray'ın yöneticilerinin beş parası bile yoktur.
    -fenerbahçenin taraftarı da zengindir sürekli feneriumdan ürün alırlar, galatasaray'ın taraftarları ise aynı yöneticileri gibi çulsuzdur, hiçbir zaman galatasaray store'a uğra(ya)mazlar.
    -fenerbahçe sürekli sonsuz sayıda kombine satar, galatasaraysa hiçbir zaman fenerbahçe kadar kombine satamamıştır.

    yukarıda yazılan zırvalar fenerbahçe taraftarı fantezileridir* ve çok komiklerdir.*
    aman abi siz çok zenginsiniz, her zaman her yerde en büyük sizsiniz, ne olur laf atmayın artık bize.(u: :(()
  • 3
    galatasaray'ın en çok para sıkıntısı çektiği 2005-2006 dönemleri arasında başlayan bir akımdır aslında bu. o dönem öyle bir havaya girdi ki bu sonradan görmeler, istediğimiz topçuyu alırız, para var huzur var gibi boş sözlerle çok güzel avuttular kendilerini. aziz yıldırım'ın istediği elit ama gerizekalı taraftar olma yönünde çok büyük adım attılar. bugün de etkilerini görüyoruz zaten.

    sorsan bunlara halkın takımıdır fenerbahçe, dolayısıyla halktır taraftarı, öyle zannederler yani. bizim para sıkıntısı çektiğimiz senelerde bu halkın takımının taraftarı galatasaray taraftarıyla, galatasaray'la alay etmiş, hatta medyaya bile yansımıştır. hakem top-kale seçimi için parayı havaya atar, galatasaray takımı oyuncuları parayı kapmak için atlar gibi rezil bir karikatür falan vardı, hamdi alkan'ın yanlış hatırlamıyorsam bir skeci vardı bununla ilgili, yardım kampanyası döneminde kurban derileri galatasaray'a gibi pankartları vardı bu halkın takımının halktan çocuklarının. en zoruma giden rahmetli canaydınla ilgili yapmış olduğu şerefsizliklerdi o dönem, ama allah ne kadar büyük ki geçen sene başında şampiyon olmuş, şampiyonlar ligi'ne gidecek tek takım olup paraları götürecekken birden tepetaklak oldular işte. çok sevdikleri aziz içeri girdi, ortalıkta fener kart, kulübe destek diye dolaştılar.

    bana sorarsanız fenerbahçe taraftarı aziz yıldırım'la beraber sonradan görme bir taraftar profili olmuştur, bu yüzden çok sesleri çıkmıştır o dönemde. yıllarca galatasaray adı altında ezilmenin acısını kendi kafalarınca çıkarmışlardır, bir nevi kendini tatmin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın