resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Ön Libero
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3503
    sezon başında bu adamsız naparız yanarız biteriz diyen adamlar vardı allah'tan onlar azalarak bitti . bu sezonki maçlarda 6 ekim 2012 galatasaray eskişehirspor maçı itibariyle zaten onsuz oynuyoruz . kör topal da ilerliyoruz .

    geçen seneki performansını istemek pek gerçekçi olmayabilir ama şu an kapasitesinin yarısıyla bile oynamıyor bence . eski günlerine bi dönsün başımızın üstünde yeri var zaten .
  • 3504
    sezon sonunda takımdan ayrılacağına kesin gözüyle baktığım brezilyalı.

    transfer döneminde yazılanları okuyordum essien mi, xabi alonso mu, cambiasso mu karar verememiştim. bir adam ancak bu kadar abartılabilirdi abartıldı.

    29 yaşında 9 farklı kulüp gezmiş. üst üste çok iyi performans sergilediği 2 sezonluk aralık yok.

    sözleşmesi yenilenir hava alanında karşılanır. pitbull da pitbull. ders olsun dicem de bi bok olmaz bizden.
  • 3505
    eğer felipe melo kiralanmasaydı ve futbol takımı ligin altıncı haftası itibariyle bire bir aynı pozisyonda olsaydı ve aynı tatsız futbolu oynasaydı şu günlerde bu başlığın altı ağıtlar ve yönetime göndermeler ile dolardı.

    eğer felipe melo bonservisi ile satın alınıp kendisiyle 4 yıllık sözleşme imzalansaydı ve futbol takımı şu anki durumuyla bire bir aynı pozisyonda ve aynı tatsız futbolu oynasaydı şu günlerde bu başlığın altı yediğimizin kazığın hesabı ile ilgili analizler ile dolardı.

    eğer felipe melo yerine aynı mevkiye x isimli genç bir futbolcu alınıp geleceğe yatırım yapılsaydı ve futbol takımı şu anki durumuyla bire bir aynı pozisyonda ve aynı tatsız futbolu oynasaydı şu günlerde bu başlığın altı x isimli genç futbolcu vs felipe melo kıyaslamaları ile dolardı. ve tabii sl framemimizi felipe melonun yeni takımındaki golleri süslerdi.

    valla ben çıkamadım işin içinden. ne meloymuş arkadaş. galiba en iyisini kiralık formülüyle yönetim yapmış.
  • 3508
    nefret ettiğim futbolcu mantığında olan adam. melo iyi futbolcu, hem de ciddi anlamda iyi futbolcu ama iş ahlakı yok. utanmadan 4 ay yatıp, şimdi millet izinde ama ben çalışıyorum ayaklarında hala. adam olsaydı da o 4 aylık dönemde bireysel idmanını yapsaydı sosyal medyada tatil fotoğraflarını paylaşacağına. ne gerek var zaten atacak imzayı sezonda çalışır tatili niye mundar etsin. taraftar zaten tapıyor kendisine ohh! şimdi de taraftar sabretsin bilmem ne bilmem ne... ulan sabır sabır da bizim de bir sevdamız bu takım. bu zevkimizi elimizden kasten* alıp sonra bik bik bik ötmenin çok da bir anlamı yok. çık işini yap sonra cilaya geçersin. özetle melo yapınca bir şey yok, yekta yapınca auuuvvvvvvv!
  • 3511
    menajeriyle birlikte şark kurnazlığı yapmayıp sezon öncesi kampa katılsaydı şuan bulunduğumuz durumdan daha iyi yerlere gelebilirdik. örneğin; ali sami yen arena'da braga'ya yenilmezdik ve ligde en yakın rakiple aramızda en az 5 puan fark olurdu. onu çok seven birisi olarak bende çok büyük hayal kırıklığı yarattı ve umarım önümüzdeki 2-3 maçta kendine gelir yoksa daha fazla kazımaya gerek yok.
  • 3513
    kulüp yönetimimiz sene başında çingene pazarlığı yapmayıp felipe melo'yu daha erken takıma kazandırsaydı bulunduğumuz durumdan daha iyi yerlere gelebilirdik. yani felipe melo'nun senelik ücretine 250.000 euro daha fazla para verilseydi şampiyonlar liginde alamadığımız galibiyet ve beraberliklerle ve ligde alamadığımız galibiyetlerde çok daha fazlasını kulüp kasasına doldurabilecekken felipe melo'nun ve futbol takımımızın en az 2 ayı piç oldu. bende zerre kadar hayal kırıklığı yaratmadı çünkü felipe melo ile 2011-2012 sezonu biter bitmez sözleşme imzalanmıyorsa burada felipe melo'nun zerre kadar suçu yoktur. sen git adama yıllık 4 milyon euro verip kirala, adam mükemmel oynasın sonra ücretini iki milyon eurolara düşürmeye çalış. felipe melo da doğuştan galatasaraylı ya hemen kabul etsin. yok böyle bir mantık.
  • 3514
    2 ay yatışını bir gün yaptığı ekstra idman ile twitterdan taraftara gösterip kendini affettirmeye çalışan dar vizyonlu futbolcu. ünal aysal denen kurumsal yapıyı, insanı tanıyan bir başkan acaba bunu yer mi sanıyorsun. geçen sene ünal aysal'ın melo ile ilgili yaptığı "kredisini düşürdü" yorumundan sonra bu sene yaptığı "bakalım melo geçtiğimiz yıl kadar oynayabilecek mi, futbolcunun kendisinden ötürü bizim de düşündüklerimiz var" yorumunun üzerine melo'nun 2 ay idman yapmadan gelmesi ve şu anki durumu ünal aysal'ı haklı çıkarmıştır. ne kadar çalışırsa çalışın 2013-2014 sezonunda galatasaray ile uzun dönemli bir kontrat imzalaması halinde direk olarak yatacak bir futbolcudur. bunu yönetim net olarak görmüştür. netice itibari ile sezon sonu büyük ihtimalle yolcudur.

    not: pazarlık yapmak kulüplerin birincil işidir. pazarlık geç bitebilir , erken bitebilir ancak bu pazarlık yapılırken eğer takım arkadaşları idman yapıyorsa ait olduğu takımla idman yapmak, eğer kendini o takıma ait hissetmiyorsa bireysel olarak idman yapmak da futbolcunun zorunluluğudur. arkadaşı kondisyon idmanı yaparken kendisi miami'de tatil yapan bir insan ne işine, ne de çalışma arkadaşına saygı duymuyor demektir. artık gösteri yapmayı bırakması ve işini iyi yapması gereklidir, aldığı parayı hak etmesi için.
  • 3515
    2 ay yatmışmış. senin hiç bir planın, programın, stratejin yoksa transfer sezonunda, 12 ay da yatar melo. geçen sezonun son maçı, bilindiği üzere 12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçıydı. melo ile anlaşıldığı içerikli haberin kap'ta yayınlanması haberinin tarihi ise, 10 ağustos. arada tam 3 (üç) ay fark var. kaldı ki, sezonun son maçını oynamayı da beklemek gerekmiyor, ertesi yılın takımı üzerinde çalışmak için.

    budget'ı kurtarmayan tüm genç neslin fm'de bile uyguladığı bir taktik, satın alma opsiyonlu kiralama formulü. illaki, kayserili tüccar hesabı aylarca pazarlık etmen gerekmiyor bunun için. pekala, haziran ayında bile çözülebilirdi konu bu formülle. çok uyanık olduğumuz için, üçe beşe kastırdık, iki kuruş daha az ödedik melo'ya, büyük iş yaptık. melo'ya ödemediğimizin bilmem kaç misli, braga maçında iyi bir melo'nun yokluğu nedeniyle çoktan kaçtı bi tarafımıza neticesinde.

    belirli bir vizyonu ve stratejisi olan hiç bir kulüp, melo'ya ağustos ayında bilmemnesinin keyfine tatil yaptırmazdı, en azından bu şekilde davranan adamı da, eninde sonunda onun şartlarını kabul ederek almazdı. bu noktada, melo'yu suçlamak yersiz. o derece acemice yönetilen bir süreç var ki ortada melo'ya bu rahatlığı sağlayan. juventus'a ve melo'ya teklifini yaparken, aynı günlerde, kap'a bir iki haber daha versen, atıyorum gökhan inler ile, diarra ile, hatta abartıp essien ya da yaya toure ile görüşmelere başlandı diye, en azından belki paşamızın bi tarafı tutuşur da dönerdi tatilinden. madem beş benzemez ile rest çekecektik, en azından elimizde hiç bir bok olmadığını karşımızdakilere hissettirmez, sonunda seve seve onların dediklerine gelmezdik.

    taransfer döneminde de rahattı adam, hala da öyle. kadromuzda, kendisine alternatif aday adayı bir oyuncu bile yok. biraz, böyle başa böyle traş durumu melo'nun hikayesi malesef. inşallah insaflı çıkar da biraz, geçen seneki performansını arasıra da olsa hatırlar, yoksa sergen'in dediği gibi sıkıntı var.
  • 3516
    eski gücünde değil ve bu yüzden bu aralar çok fena halde tribünlere oynuyor.bir an önce kendisini toparlaması lazım yoksa sene sonunda güle güle diyeceğiz kendisine..ee kolay değil 79 gün tatil yapmak ! bu olayda yönetim suçlu olsa bile profesyonel bir futbolcu 79 gün yatmaz kendisine bakar bireysel idman yapar.ayrıca yazın miami'de beraber fotoğraf çekilmiş olduğumuz futbolcumuzdur ;)
  • 3521
    galatasaray'ın bu sezonki ve melo'nun galatasaray'daki kaderini belirleyecek 3 maç oynayacak: gençlerbirliği, cfr cluj ve kayserispor maçları.

    galatasaray'ın arkasında manchester united, orduspor, braga mağlubiyetleri ve eskişehirspor beraberliği var.
    galatasaray'ın arkasında akhisar belediyespor ve antalyaspor ile oynanan iki halısaha maçını çıkarınca kalan 8 maçta yenilen tam 14 gol var.

    eğer sözkonusu 3 maçta melo'nun görüntüsü değişmezse, galatasaray ligde de şampiyonlar ligi'nde de puanlarla birlikte umutlarını ve daha da önemlisi kendine güvenini de kaybetmeye devam eder.

    ve bunun bileti de ister istemez, haklı ya da haksız melo'ya da çıkar.

    umarım kendisi 19 ekim'e kadarki süreyi iyi geçirmiş olur, bizim de taraftar olarak başımız ağrımaz.
  • 3522
    bu sene bazı maçlarda zaman zaman kıpırdanmış olsa da geçen seneki formunu mumla aratan yıldız oyuncumuz. geçen seneden aşina olduğumuz hücumun yönünü değiştiren uzun paslarına bu sene de devam ediyor ama özellikle savunma yönünde çok aksıyor. geçen sene melo stoperlerin arasına girdiği zaman duran toplarda olsun, aktif oyun içerisinde olsun gol yeme ihtimalimiz yok denecek kadar az oluyordu. bu sene ise beşiktaş maçında da görüldüğü üzere yan toplarda geçen seneki güveni malesef veremiyor.

    bir an önce kendisini toparlaması, yazın yaptığı fazladan tatillerin acısını kondisyon antrenmanlarında yaşaması gerekiyor. umarım önümüzdeki bu 3 kritik maçta eski günlerine dönüş sinyali verir. yoksa hem kendisi için hem de takımımız için büyük hüsranlar kapıda olacaktır.
  • 3525
    abi sen nasıl futbolcusun anlamıyorum tamam eyvallah yönetim geç kaldı transfer uzadı falan da senin işin futbolculuk mesleğin bu insanin hiç mi saygısı olmaz işine? 3 ay boyunca belli ki ne bir ağırlık kaldırmış ne bir düz koşu yapmış bütün tatil boyunca götünü yayıp plajda güneşlenmiş şimdi bunun acısını hem o hem de biz çekiyoruz. kendisi yerine lassana diarra'yla anlaşsaydık (ki bence mümkündü) şu an muhtemelen ligde 10'a yakın puan farkla lider, şampiyonlar ligi'nde de gruptan çıkmak için avantajlı konumda olurduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın