• 1
    kendisi için başlık açmak formata uygun mu bilemiyorum fakat bir deneyeceğim. başlık açmaya değecek bir karakter değil gerçi kendisi. her neyse konuya döneyim.

    bu sözde galatasaray taraftarı, dortmund'a almanya'da 4-1 yenildiğimiz maçın ardından semih'e "gözün kör olsaydı da galatasaray kurtulsaydı." minvalinde twitter'dan yazmıştı. semih de cevap olarak "eyvallah kardeşim." diyerek soğukkanlı davranmış, her zamanki gibi takdirimizi kazanmıştı. bugün şampiyonluk kutlamalarında semih'e bu olay soruldu ve semih "ben onu affettim." diyerek yine adamlığını gösterdi.

    sonra ben bu adamın twitter adresine bir göz atayım dedim. "keşke kör olsaydın" dediği semih'in de katkılarıyla kazanılmış olan şampiyonluğu doyasıya kutluyor. fenerliler'i kızdırıyor. sneijder'in trollemesiyle coşuyor falan. şimdi öyle de tabi belki sezon ortasında herhangi kötü bir maçta sneijder'e de "ulan senin ben ta ananı bilmemneni karını..." diye saldırmıştır. ama bugün onun günü. küfürler, beddualar ettiği oyuncuların kazandığı şampiyonluğu en çok o kutluyor.

    ha ben maçları izlerken çok mu sakin edepli izliyorum: hayır. kızıyorum da küfür de ediyorum, delleniyorum. ama inanın öyle ana bacı karı kız sövüp beddua etmiyorum. çoğunuz da bu şekilde izliyorsunuzdur zaten.

    vallahi ben kendi adıma sindiremiyorum bu durumu. bunlar kutlamasın, buna bir çözüm bulunsun diyecek değilim ama harbiden bu adamların şampiyonluğumuzu sahiplenmesini istemiyorum. aysun kayacı "dağdaki çobanın oyuyla benim oyum bir mi" demişti ya hani. bu tip adamların kutladığı, sahiplendiği şampiyonlukla bizim kutlayıp, sahiplendiğimiz şampiyonluk da bir değil benim için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın