• 1
    beşiktaş taraftarı bir insanın galatasaray store genel müdürü olması skandaldır. profesyonel olarak bir kurumu yönetmek taraftarlıktan bağımsız olarak pek ala yapılabilir. ancak medyaya sızmış, kollarını kartal pençesi gibi kaldırmış holiganizm içerikli fotoğrafı olan farklı bir takım taraftarının bu görevi sürdürmesi galatasaray adına kabul edilebilir değil.
  • 2
    işini layıkıyla yaptığı sürece gs store genel müdürü olmasında zerre beis bulunmayan insan. galatasaray maç kazandı diye kara kara görseller paylaşacak kadar bjk fanatiği olan burak yılmaz şampiyonlar ligi gol krallığına oynarken kimse "bu bjk'li yeaa" diyip burun kıvırmadı.

    geçimini kim sağlıyorsa osporlusun. uyduruk uyduruk gündemler...

    edit: "osporlusun"daki "o" zamiri, "o kişi" anlamında. gerçi zaten zamir... neyse.
  • 3
    galatasaray yönetimine, dolayısıyla galatasaray'a zarar vermek için çalışanların didik didik edilerek, içlerinde bulanan farklı takım taraftarlarının kamuoyu önüne atılmasının son halkası gibi görünen.

    siz sanıyor musunuz ki amaç üzüm yemek? böyle sadece yönetimdekilerle olmaz. masörlere, bahçıvanlara da bakın. aman diyim çimlerin boyu uzun kalır filan.

    boş vakti olan ne çok insan varmış ya.
  • 4
    linkedın profiline göre 2 yıl 10 aydır gsstore mağazaları genel müdürlüğü yapan kişi.
    ondan önce de kartal yuvası yani bjk kulübünün mağaza sorumlusu imiş. malum foto ne zamandır bilmiyorum belki o dönemdendir ki öyleyse gayet de normal bir durumdur bu.
    işini iyi yapıyor ki yazıyla iki (sayıyla 2) yönetimdir bu görevde.
    tamam olaylar sebebiyle yönetime ayar oldunuz, saldırmak istiyorsunuz dört koldan ama arkadaşım bunca zamandır aklınız neredeydi?
    iyice olayların cılkı çıkmaya başladı. saçmalıyorsunuz.
    işini iyi yapıyorsa isterse fenerli olsun. zarar ettirmedigi sürece sorun yok. kaldı ki bence işini yapan bir profesyonel ve takım tutmuyor gibi.
  • 5
    bahse konu fotoğraf için beşiktaş döneminde çektirdiyse ki öyledir kimse ağzını açıp bir şey diyemez. transfer yaparken aldığımız oyuncular zaten başka takım oyuncuları onlara laf yok bu kadına mı lafınız sözünüz, geçiniz efendim bunları, bu kadın üzerinden yönetime yürümek olmaz.

    gs store genel müdürüdür, en azından kendisinden önce bu işi yapanlardan daha güzel ürünler sürülmesini sağlamıştır piyasaya.

    muslera in yapılan tasarımlar bunun en güzel örneğidir.
  • 7
    galatasaray cadı avı ekibinin son hedefi. sorsak liyakat der bu arkadaşlar ama çalışanı takımına bakıp, hedef haline getirirler. efendiler, koltuklara galatasaray liseliler oturduğunda niye rahatsız oluyorsunuz o zaman? bizzat galatasaray'ı kuran, kurumdan isimler geçiyor koltuklara. galatasaray taraftarı olmayan oyuncuları transfer ettiğimizde niye susuyorsunuz? galatasaray, galatasaraylı olmayanları doyuracak, para kazandıracak yer mi?

    esra hanım görevini iyi şekilde yapıyorsa, bulunduğu kuruma değer katıyorsa, ben kendisinden razıyım. liyakat sahibi olsun, bulunduğu kuruma değet katsın yeterli.
  • 8
    galatasaray store genel müdürü. kendisini tanımam, etmem. ancak kendimi onun yerine koyunca, bir şekilde beşiktaş veya fenerbahçe store müdürlüğü konumuna layık görülseydim mağazanın durumunu galatasaray'ın veya herhangi bir rakip takımın mağazasından daha iyi bir konuma getirmek için elimden gelen her şeyi yapardım. yaptığım işte en iyi olmayı da galatasaray'ın başarısından daha öne koyardım. o yüzden hangi takımlı olduğu hiçbir şekilde beni rahatsız etmiyor. önemli olan işini layıkıyla yerine getirip getirememesidir. tartışılması gereken konu da budur.

    ama işte fatih terim alt metinli gizli ajandası olan insanlarla, kişilerin liyakatini ve geleceğini değil de hangi takımlı olduğu falan gibi geçmişte tozlu raflarında kalan şeyleri tartışabilirsiniz. dün tercümanları tartıştık, bugün de mağaza müdürlerini tartışırız ne olacak?!
  • 9
    yine gundeme gelen besiktas jk fanatigi gsstore muduru.

    bu cumle her seyi acikliyor zaten. 2019'dan beri gorevdedir. gsstore gibi kar yapmayan ve urun yelpazesi kit bir ciftlikte bu profesyoneller maaslarini tikir tikir alirken, biz gaddar profesyonel dunyada satamadigimiz ya da teslim edemedigimiz her isten sonra hesap soruluyoruz.

    https://twitter.com/...bZhVkvWcRbQ&s=19
  • 10
    kendisi galatasaray store genel müdürüdür. bjk taraftarı olması gayet normaldir. profesyonel dünya neticede (!) milyonlarca galatasaray taraftarı içinde kurum genel müdürlüğü yapabilecek hiç kimse yoksa adamlar ne yapsın? maalesef önce tüm taraftarlarımızı iyi bir eğitimden geçirip, 30-40 yıl içerisinde bu görevlere hazır hale getirmeliyiz.
  • 11
    hangi takımı tuttuğundan ziyade, işini iyi yapıp yapmadığı benim nezdimde önemli olan galatasaray store genel müdürü hanımefendi. zaten bildiğim kadarıyla göreve yeni gelmedi, 2019 yılından beri bu işle meşgul oluyor. eğer herkes kendisinden memnunsa problem yok demektir.

    arkadaşlar biraz sakin olalım lütfen. bu iş çığırından çıktı. yakında kulüp aşçısının bile kellesi istenecek. 117 yıllık tarihimizde böyle çılgın bir dönem olmuş mudur acaba? hiç sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın