ismail kartal'ın hollanda şubesi.
geçtiğimiz sezonki felaket gidişattan sonra bile yönetimin onu takımda tutmuş olması büyük ihanet. nitekim manu geçen sezon kalesinde en çok şut gören takım durumundaydı koca premier lig'de.
hatta şöyle de ilginç bir istatistik var:
son 10 yılda lig sonuncusu olarak alt lige düşen takımların kalesinde gördüğü şutlarla bir kıyas tablosu yapıldığında manu'nun kalesinde gördüğü maç başına 17,46 şut ortalaması en kötü 3. değer.
https://www.reddit.com/...ding_this/?rdt=51743buna rağmen yönetim ten hag'ın sattığı hayalleri ve boş laflarını yemiş olacak ki kendisini bu sezonda da takımın başında tutmaya karar verdi. zirkzee, mazraoui, lenny yoro, ugarte gibi yine manu seviyesinden uzak transferleri de bence üzerine tüy dikti.
yine de bir şekilde 4 ayağının üstüne düşüyor ve ölüm-kalım maçlarında şimdilik hayatta kalmayı ve manu teknik direktörlük koltuğuna tutunmayı başarıyor ama çok uzun süreli olmayacak gibi.