resim
Erdinç Sözer
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Başakşehir
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1
    vfb stuttgart'ın türk yardımcı antrenörü. bruno labbadia'nın yardımcılığını yapıyor. daha önce birlikte hamburg, leverkusen gibi takımlarda da çalışmışlar. almanya'da adı eddy olarak geçiyor. erdinç ismini eddy olarak değiştirmesi/kısaltması da eddy isimli ileride türk olacak yabancı futbolcunun ismini erdinç yapmasına örnek teşkil ediyor.
  • 5
    dün akşam başakşehir kazanmış olsaydı dahi ligin biteceği falan yoktu, bizim galatasaray olarak sezonun son haftasında son düdük çalana kadar rahatlama lüksümüz yok ancak yine de bu yardımcı antrenörün başlığına yazma gereği hissettim. emre belözoğlu'nun irfan saraloğlu'dur kendisi, o yüzden emre tribünde iken benim dün akşamki maça dair muhatabım kendisidir.

    erdiç bey'i tebrik ediyorum dün akşamdan özelinde. başakşehir'in oyuncuları arka arkaya sarı kartları görürken, kırmızı kartın yolda olduğu bas bas bağırırken benim evde izlediğim gibi maçı kenardan izlemesi tebrik edilesi. bir tane bile müdahale yapmadı oyuna, özellikle de sarı kartlı oyuncularına dair. stoperi çift sarı karttan kırmızı kart gördükten sonra gösterdiği reaksiyon için de ayrı bir tebriğim var kendisine. yine oyuncu değişikliği yapmayıp, orta sahadan mahmut'u stopere çekip, fenerbahçe'nin çok daha rahat ve hızlı bir şekilde orta sahayı geçmesini sağlaması çok önemli bir taktik hamleydi. son tebrik ve teşekkürümü de ölümcül hamlesi için sakladım. fenerbahçe sağda emre mor, solda valencia, ortada mert, forvet arkası irfan, forvette pedro-serdar şeklinde bir dizilişle ölümüne saldırırken ve jesus pedro ve özellikle de serdar dursun hamlesiyle ceza sahası içinde çap ve uzunluk olarak büyürken; oyuna yapılan kenny, berkay ve januzaj hamleleri olağanüstüydü. sahada başakşehir defans hattının enerjisi bitmiş, boyu kısalmış, ceza saha içerisinde sayıca azalmış ve rakip toplamda 6 adamla kenarlardan ceza sahasının merkezine yüklenirken, defansif yönü zayıf 3 tane oyuncuyu sahaya sürmek müthiş bir taktiksel stratejiydi. hele bir de oyundan rakip yarı sahada top tutabilme, faul alma, baskıyı kırma gibi özelliklere sahip tek oyuncu olan deniz türüç'ü çıkartmak alkışı fazlasıyla hak ediyordu dün özelinde. erdinç hocayı bütün bu hamleleri için ayrı ayrı tebrik ediyor, maç sonunda oluşan skor için takdirlerimi iletiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın