• 1
    anlı şanlı austin toros patentli pırpır guard. bu sene içinde kısa sürelerle armani milano, san antonio spurs ve toronto raptors maceraları olmasına rağmen hepi topu bu 3 takımla 9 maça çıkmıştır. fakat bu sene d-league'de kendisini mvp yapan şampiyonluk onu tekrar radara sokmayı başardı.

    ncaa kariyeri çok fazla parlak olmayan washington çıkışlı oyuncunun şu ana kadar en büyük artısı austin toros. avrupaya oyuncu ihraç etmede 1 numaralı mekan olan austin toros'ta geçen sezonu çok iyi istatistiklele geçirmiştir. 22.2 sayı, 5.8 asist, 4 ribaund ortalamalarının yanında %41'lik 3lük yüzdesi ve mvp ödülü mevcut.

    oyun olarak ilk izlenim geçen yıl antalya bşb ile tbl'de boy gösteren corey fisher'ın daha oyun kurucu meziyetlisi, daha güçlüsü ve daha ne yaptığını bilen görünümlü bu skorer oyun kurucunun en becerekli olduğu alan stop jump shot'ları. driplingi kesip şut kullanmayı çok seviyor ve hızlı hücumları bile bu şekilde bitiriyor.

    potaya gitmeyi çok sevmesinin yanında bu işi o kadar kolay yapabiliyor ki sadece rahatsız edilmesi değil sanki çok kolay bir işmiş gibi göstermesi onu özel kılıyor. bunun kreması ise her halükarda driplingini sayıyla sonuçlandırması. yani dentmon potaya gitmeye karar verdiyse onu durdurmak hayli zor. burada boşlukları yakalayıp penetre etmesi ve kendini temaslar koruması onun hanesine birer artı. temas anında çok çok iyi bir bitirici olduğunu söyleyemeyebiliriz.

    oyun görüşü ve oyun kurucu özellikleri konusunda d-league bize çok geçerli veriler sunamıyor. pasör özelliği belli bir seviyenin üstünde ama oynatmaktan çok oynamak üzerine kurulu bir ligde onun oyun kurma özelliklerini test etmek zor. fakat her şeye rağmen bu konuda da vasatın pek altında olduğunu düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın