• 5003
    nesilcilik olayını sevmem yapandan dahazetmem ama şu son yazar alımlarıyla sözlük iyice antu forum'a doğru ciddi adımlarla ilerlemekte.

    ara sıra ben bile çok saçma içi boş entryler girdiğimi düşünerek sözlükte yazmayı haketmediğime kanaat getiriyorum.1. nesil yazarların efsane entrylerine bakıyorum bir de benimkilere gerçekten bomboş entryler girdiğimi düşünüyorum çoğu zaman. sözlüğe zarar vermemek adına sadece okur olarak kalsam daha iyi mi ederim acaba diye düşünmüyor değilim.

    son günlerde sözlüğümüze yeni katılan yazarların yazdıklarına bakıyorum. x derhal alınmalı, y derhal kadroya katılmalı, burak yılmaz'ı mutlaka almalıyız kaçırırsak böyle yönetimin ..., santos'ta oynayan 17 yaşındaki alvaro bone mendez vialpando rogerio niye transfer edilmiyor ? herkes kapılmış bir football manager akımına gerçek dünyayı da fm'den ibaret sanıyor.

    hele quaresma'nın şu kulüple anılması felaket ötesi bir şey. adam belki de türkiye'nin en köklü kulübü olan beşiktaş'ın sonunu getirmiş, yok olmaya yüz tutturmuş. bizim sözlüğümüzde quaresma için: '' vay efendim neden alınmıyor, yönetim niye bu kadar beceriksiz. '' atıp tutuluyor.

    ünal aysal konusunda ise transferleri gününde gerçekleştiremedi diye bir ana bacı kayılmadığı kaldı. arkadaş bir durun kaçmıyor kimse transfer sezonu başlayalı daha bir ay anca olmuş. hem önümüzde arsenal örneği var. 2011-2012 sezonu başlangıcında ağustos ayında gelen geçen farklı bir şekilde tokatlıyordu arsenal'i baktılar olmayacak eylül ayında direk ilk onbirde oynayacak iki oyuncu transfer edildi.

    bazı konularda hak veriyorum kendilerine sürekli sabricilik yapmalara ve sabri sarıoğlu'na toz kondurmama olayında da tabuları yıkmaları güzel bir şey fakat; ergenler gibi transfer de transfer diye ağlamak, her şeyi fm'de olduğu gibi sanıp yönetim hakkında atıp tutmak bu sözlüğe yakışan şeyler değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın