resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 724
    burak yılmazın adam eksiltme özelliği var mı? yok.

    hücum pres yapıyor mu? yapmıyor.

    topa vuruş tekniğinden bahsetmeye gerek yok zaten. kaleciylye karşı karşıya kaldığı pozisyonların neredeyse hepsinde topu sert bir şekilde direkt kalecinin üzerine nişanlayan bir forvet burak.

    burakın en iyi yaptığı şey açık alanda defansın arkasına atılan toplarda; süratlenip, bu şekilde pozisyona girmek. geçen sezon ve ondan önceki sezon attığı otuzbilmemkaç golün, -penaltı ile attıkları dışında- neredeyse hepsi, bu şekilde atılmış kopya goller. kapalı savunmaya tek bir tane bile golü yok kendisinin. açın izleyin maç özetlerini.

    şampiyonlar liginde, iyi savunma hatlarına karşı performansı da malum. bu açıdan da hanesine bir eksi yazıyoruz burak'ın.

    peki yılda 40 küsur maç yapacak ve bu maçların en az 35'ini rakip sahaya yığarak oynayacak galatasaray'da, burak yılmaz bu yapısı ile ne kadar verimli olabilir?

    bütün bunları alt alta koyunca, kendisinin galatasaray'da başarılı olamayacağını düşünüyorum ama... işte işin aması; çağ dışı, rezil yabancı kontenjanı.

    muslera-eboue-ujfalusi-*melo ve elmander takımdan asla kesemeyeceğiniz yabancılar. e bir de iyi bir kanat oyuncusu aldığınız vakit 6 yabancı oluyor. bu nedenle elmander'in yanına bir yerli forvet monte etmeniz gerekiyor. bu pozisyon için en muhtemel aday da, ne kadar beğenmzsek beğenmeyelim burak yılmaz gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın