resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 2300
    anlaşılmayan şey şu. kimse "neden transfer yapılmıyor yeaaa :(" diye mızmızlık yapmıyor. he amına koyim, bir tek siz biliyorsunuz. bir tek siz seviyorsunuz ünal aysal'ı.

    sportif ve mali yapı olarak ünal aysal bu kulübü 1 yılda baya ileri taşıdı. eminim çok daha güzel şeyler yapacaktır. güvenim tam. lakin ünal aysal da bir insan ve o da eleştirilebilir. fenerli tribine bağladınız amk. o eleştirilmez, bu eleştirilmez. yok abicim, herkes eleştirilir. eleştiri kötü bir şey değildir.

    ne dedi ünal aysal? 25 haziran'da açıklayacağız dedi. bekledik. açıklanmadı. temmuz'u bulmadan açıklayacağız dedi. bekledik. açıklamadı. temmuz'un 4'ü oldu ses yok. şimdi konu şu.

    sayın başkan, söz vermeyi biliyorsanız, sözlerinizi yerine getiremediğinizde de çıkıp aslanlar gibi açıklayın. biz zaten alışık değiliz kampa futbolcu yetiştirilmesine. sorun değil. ama sen insanları beklenti içine sokuyorsan ve olmuyorsa çıkıp açıkla ya. şu şu şu adamlarla konuştuk ama şu şu şu sebeplerden dolayı anlaşamadık dese vallahi de üzülmem. hatta derim ki vay be bak adamlar nelerle uğraşmış. e ama abicim o da yok. ne oluyor ne bitiyor hiçbir şeyden haberimiz yok. sorun bu. yoksa illaki transfer yapılacak. bundan kimsenin şüphesi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın