resim
Tuncay Şanlı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Ümraniyespor
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 407
    rakipte olunca nefret ettiğin, sende olsa seveceğin futbolcular vardır. lugano gibi. engin baytar gibi. emre belözoğlu gibi. bu adamlar iyi futbolcu. bu kadar nefret figürü olmaları da, karakterlerinden çok, iyi futbolcu oluşlarından ileri geliyor.

    cristiano ronaldo (gerçek ronaldo), bu kadar iyi futbolcu olmasa, bu memlekette bu kadar çok sevmeyeni olmazdı misal. çok iyi futbolcu olduğu için, bu kadar sevmeyeni çok. alexis sanchez gibi kendi halinde, yetenekli bir futbolcu olsa bu kadar nefret edilmezdi. hatta sampatiyle bakılır, çocuğun hakkı yeniyor filan denirdi. derdik. derdiniz.

    dün * trt spor'da futbol eğlence programını izledim..tuncay şanlı vardı. ve o programla bir kez daha görmüş oldum ki, benim topçum olsa çok fena savunurdum tuncay'ı. şimdi taraflı tarafsız herkesin hakkkında yazdıklarına bakıyorum, zamanında fenerbahçe formasıyla attığı gollere, yaptığı işlere bakıyorum, milli maç performanslarına bakıyorum, 10 milyon euro'luk mehmet topuz'a bakıyorum...

    galatasaraylı olsa kesinlikle en büyük savunucularından biri olurdum. ve bir dönem muhakkak formamın arkasında ''17 tuncay şanlı'' yazardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın