• 5
    bir kez daha çirkin yüzünü göstermiş medya topluluğudur. hep aynı entarimi referans vermek istemiyorum ama "doğmamış çocuğa don biçmek" gibi bir deyimi orada kullandığım için başka çarem bulunmuyor.

    yine bir rezillik ile karşı karşıyayız. bu entarinin girildiği saatten çok daha önce yine aynı medya prototipinin ortaya çıkarttığı bir vukuat-ı adiyeye tanık olduk. konunun başrol oyuncusu, elbette canımız ciğerimiz olacaktı, arda turan!

    şimdi burada bu adamın yaptığı doğrudur, yanlıştır ayrımına girmeyeceğim. burada yazar olan, bu siteyi takip eden tüm okurlar zaten kendi çıkarımlarını "günlerdir" yapmışlardır. bu olayı cacık kıvamına çevirenleri suçlayan maalesef yoktur! neredeyse, ağzı burnu dağılmış bir güvenlik görevlisi emekçisinin aldığı maaşı bile "de la magazine" tadına çevirerek, ucuz hamaset yapan, bel altından vuran gazeteciler olduğu sürece, bu başlık daha çok prim yapacaktır.

    şimdi bır kısım yazar arda'mıza verilecek cezayı yorumluyor, yine lotaryacılık yapıyor. rakipleri ve bizleri ilginç bir beklentiye sokarak, verilecek cezaya göre tepkilerimizi belirliyorlar. medyanın büyük bir güç olduğu malum fakat mesela aynı gücün kullanılarak "maarif", "belediyecilik", "kültür-sanat" gibi branşlarda aynı dirayetle savunulduğunu göremiyoruz.

    eğer tüm sorunlar arda üzerinden temizlenecekse, çekin ipini bu yetenekli kardeşimizin, verin sezon sonuna kadar cezasını hesabı kapatalım, hatta gerekirse şampiyonluğu kaybedelim. biz azalırken çoğalırız başkalarına benzemeyiz; bir arda gider, bir semih gelir, bir sabri gider, bir cem gelir.

    ha ama ondan sonra milli maçlar kapıya dayandığında "arda formsuzdu, kaybettik", "küskün oynuyor" gibi laflar duymayalım hiçbir "kalemşörün" yazısından. resmen şuurunu yitirmiş, en baba galatasaraylı bildiğimiz kalemler bile bunu göremeyip, goygoya geliyorlarsa ve biz hala "şampiyon olacağız" diyebiliyorsak, biz bu medyadan çok daha güçlüyüz demektir. zaten gündemi belirleyen, uluslararası çapta en başarılı kulüp biz değil miyiz?

    ufukta; bu sefer parke üzerinde yine bir derby maç görünüyor. bu maç öncesi de kutsal medyamız bu sefer ışıl alben'e, seimone augustus'a ya da marina kress'e birşeyler bulup çıkaracaktır diye beklemeye başladım. "galatasaray bayan basketçiler sabaha karşı ergene konmaya gittiler" tadında bir haber görürsek bir sabah medyada(!) şaşırmayın sevgili renktaşlarım.

    ah vatandas renktaşım ah, bu başlığı açmakla iyi yapmadın bana!
App Store'dan indirin Google Play'den alın