resim
Juan Emmanuel Culio
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Arjantin
  • 1305
    önümüzdeki sezon *, 3 kulvarda * mücadele edecek ve 6+2 kuralı sebebiyle, yedek kulübesinde 2 yabancı bulundurma lüksüne sahip bir galatasaray var.

    mantık olarak; yedek kulübesine oturtacağınız iki yabancının yıllık ücretleri düşük olmalı ve yedek kalmayı sorun etmemeli ki, hem zarar etmeyesiniz, hem de takım iç huzuru sekteye uğramasın.

    dany ve culio bu anlamda mükemmel oyuncular işte. bu iki oyuncu ligi biliyor mu? biliyor. belli bir kaliteleri var mı? var. ee kimse sana al culio'yu şampiyonlar liginde real madrid'e karşı ilk 11 oynat demiyor ki? bu tarz oyuncular, yerel liginde sana öyle bir katkı sağlarlar ki, öyle x-factor olurlar ki, şaşarsın.

    galatasaray'ın, dany ve culio ile; stoper, orta saha ve sol açık pozisyonlarını, kalite olarak ilk 11 oyuncularının bir kademe altı şeklinde yedeklemesi, şampiyonluğa atılmış 1 adım demektir. (u: senin şampiyonluktaki en büyük rakibinin orta saha yedeği özer hurmacı iken, seninki culio işte lan daha ne istiyosun)

    son olarak, şahsi fikrime göre culio; felipe melo, selçuk inan ve manuel fernandes'ten sonra * ligin en iyi orta saha oyuncusudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın