• 3
    ingiliz yapımı toplam 8 bölümlük belgesel.
    futbol, taraftarlık, holiganizm temalı yapımları sevenlerin, kendini şiddete meyilli gören, görebilmeyi aklının ucundan geçiren her taraftarın izlemesi gerekir.
    ilk bölümünün büyük bir kısmını galatasaray - fenerbahçe, sonlarını ise göztepe - karşıyaka derbisine ayrılmıştır.
    kadıköy deplasmanında geçen karşılaşmayı sunucu dyer kfy grubuyla birlikte tribünde izlerken karşılaşma öncesinde rahmetli alpaslan dikmen ve ultraslan ile mecidiyeköyde kısa bir karşılaşma ve konuşma gerçekleştirmiştir.
    tabii ki avrupa'da, özellikle ingilizlerle galatasaray taraftarı denince akla gelen ilk konu olan leeds olayları bu bölümde geniş yer tutumuştur.

    diğer bölümler arjantin, italya, balkanlar, brezilya, polonya ve rusya'da ülkelerin en önemli derbilerini anlatır; kökenlerinden ve yaşanmış olaylardan bahseder.
    özellikle balkanlardaki hırvat ve sırp holigan arkadaşların anlattıkları hikayeler insanın kanını donduracak cinstendir.

    futbol ve basketbol gibi popüler spor dallarının çevresinde artarak büyüyen şiddet olaylarının ne kadar korkunç boyutlara varabileceğini ve ne kadar gereksiz olduğunu anlamak için izlenmesi yine şiddetle tavsiye edilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın