• 1420
    mahmuti'nin küfürüydü, menejerlik ilişkileriydi, ergin ataman yakışıyor yakışmıyor, hiç bunlara girmeye gerek yok. sporda bunlar sık rastlanılan meseleler. ama ceza aldığından beri çizgisi sürekli yükselen, geçen sene euroleague'de kök söktürmüş ve ligi lider bitirmiş, playoff'larda ise sakatlıklar ve 1-2 yanlış takviye sebebiyle şampiyonluğa uzanamamış bir takım var elde.

    bu takıma şu an yapıldığı ölçüde sil baştan yapmaya gerek yok. bu kadar milyon dolarları etrafa saçmaya da gerek yok. belli başlı oyuncuları tutup gidici olanları, isteneni veremeyenler göndermek gerekiyordu sadece. ama bizimkiler yeni takım almış arap şeyhi gibiler malesef. ona milyon dolar, buna iki milyon dolar, piyasaya saldırmış durumdalar. saçmasapan spanoulis iddiaları dolaşıyor, sanki euroleague'e gidebiliyorsun da avrupa'nın en iyi point guard'larından biriyle ilgileniyorsun... zaten geçen sene çok başarılı olan beşiktaş'ın en önemli oyuncularının çoğunu transfer etmeye çalıştığımız da ortada.

    evet basketbolda oyuncular çok sık takım değiştirirler, kadrolar futbola kıyasla daha az istikrarlıdır, ama böylesi ne kadar doğru?
App Store'dan indirin Google Play'den alın