• 121
    hemen hemen hepsiyle tanıştım bu bebişinci nesillerin. okumuş çocuklar, canavar gibiler maşallah. ortamı biliyorlar. sözlüğü de biliyorlar. zaten bu kadar zaman paşalar gibi beklemişler. adamlar değer vermişler ki buraya, sabretmişler o kadar zaman. şimdi bu adamlara sikko sikko çıkıp nesil, devre muhabbeti yapmayın. ulan sanki kendisi ösym tarafından buraya yerleştirilmiş sınav sonucuna göre de, kalkmış millete bok atıyor.

    benim de geleli 1,5 sene olacak buraya. ya da oldu herhal. bizim farkımız daha önceden haberdar olmamız kardeşim. biz çok büyük adamlar olduğumuz için değil. bizden öncekiler de bizden daha önce haberdar olmuşlar buradan. onlar da çok büyük adamlar oldukları için değil yani. yoksa kim kimden daha iyi galatasaraylı olduğunu iddaa edebilir ki?

    neyse. hacılar siz kafanıza göre takılın. yani sözlüğün kuralları kapsamında. bu nesil muhabbeti her yerde olur. yapanlar da sik kafalı adamlardır. siz onları çükünüze bile takmayın. hani galatasaray'da liseli- liseli olmayan ayrımı var ya. hah bu nesil muhabbeti yapanlar da onların sözlükteki kısımları. kafa aynı kafa. yenileri geldi mi ortam bok olacak sanıyor. öyle bi muhafazakarlık işte.

    siz nesi devreyi siktir edin. hepimiz galatasaraylıyız çok şükür. hepimizin tek ortak paydası bu olsun. başka bi şey lazım değil.

    nesil nesil dedik o kadar, son söz; 7den 77ye neslini sikeyim fenerbahçeeeeeeeee!
App Store'dan indirin Google Play'den alın