• 45
    sırf memleketimin takımı olduğu için ligde destekliyorum, galatasaray'dan sonra formasını aldığım 2. takım olarak dursun. fm'de sıkıldığımda alıp bişeyler yapmaya çalışırım kendisini, sonuçta gönül bağı.

    ama hala bazı şeylerin farkında olmamaları sinir stres sebebi olmaya başladı. hani fenerbahçe ve taraftarları olayların içinde olduklarından bu derece kendilerini şartlandırmış şekilde "yok öyle bişey" diyebiliyorlar. ama olayın dışında kalan herkes ne olup bittiğini, türk futbol camiasında (?) kimin ne bok olduğunu üç aşağı beş yukarı kestirebiliyor. hala "hocanın arkasındayız, o bişey yapmadı" tamam belki gerçekten bu şike soruşturmasında yanlışlıkla arada kaynadı ama bülent uygun türk futbolundaki temiz adamlardan biri değil, bu olaylar patlak vermeden önce de böyleydi, şimdi de böyle.

    düşmez bu sezon elazığspor, transferlerin o kadar da kötü olmadığını düşünüyorum ama artık bu sezon düşmeyip, yargıtay da bülent uygun'un cezasını onayınca ancak kurtulabilecek kendisinden. başka yolu yok artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın