resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 3240
    uefa kupasi finalinde gordugu kırmızı kartın sorumlusu hakemdir. o pozisyonda adams'a sari gosterip hagiye kırmızı gosteren hakem tam anlamiyla bir yavsaktir. gozunun onunde gelisti pozisyon. adams efsanemize 3-4 dirsek salladi. cok net. ama hakem oyunu durdurmadi bile. ardindan hagi sırtından vurdu adama. ama oyle cok siddetli bir vurma da degildi. hagininki kırmızı kartsa adamsin hareketine 10 mac ceza falan verilmeliydi.

    erol ersoy olayina gelince. sezonun ilk yarisinda bir macimizda gorevli erol ersoy. macta hagi itiraz edip hakemi kolundan cekerek kendine ceviriyor. ertesi gun tum basın erol ersoyu korkaklıkla sucluyor atamadi hagiyi diye. veriyorlar adama gazı. sezonun ikinci yarisi. yine bir macimizda gorevli. cok sacma sapan bir pozisyonda (sirf ilk yaridaki macin gaziyla) atiyor hagiyi. commandante de ondan sonra sinirleniyor. karisiyor ortalik.

    velhasil bu hakemlerin hic mi sucu yok amk? bilhassa uefa finalinde gordugu kırmızı karttan dolayi hagiyi suclayana... neyse. illa bir macla suclamak icin ugrasiyorsunuz 3-2 kazandigimiz, o efsane golu attigi monaco macindaki kırmızısını elestirin bari. ordaki cok gereksizdi. bu bahsettiginiz maclari izlemesek, hatirlamasak inanicaz amk.

    tanim: oynadigi futbol sadece istatistiklere bakilarak anlasilamayacak olan liderdir. ruhdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın