• 4991
    her yeni nesil toplu yazar alımında olduğu gibi, vitesi yükselmiştir. burada önemli olan, yoldan çıkıp savrulmamamız.

    her sözlükte olan geyiği burada da dillendirenler çıkacaktır: yeni nesil geldi, bok oldu ortalık. ben buna katılamayacağım; her nesilden formata hakim olmayan yazar olacaktır, bu normaldir. 5. nesil daha olumlu bir hava ile katıldılar sözlüğe. geri gelelim içlerinde çürük olanlar elbette olacaktır, karpuz seçmeye benzemez. yine de genelleme yapıp yeni gelen arkadaşlarımıza haksızlık etmenin de gereği yok. yalnız kendilerine 2 hususu hatırlatmak isterim:

    birincisi buranın galatasaray sözlükolduğunu unutmamaları. evet ne yazık ki türk spor gündemi, fenerbahçe ve kendilerinin yapmış olduğu illegal işlerile yoğun bir şekilde kuşatılmış durumda. böyle büyük olaylar, haksızlıklar, adaletsizlikler varken başka ne konuşacağız? ister istemez sözlükte fenerbahçe temalı konular çoğunlukta olabilir. burada önemli olan, işi antiye çevirmeden, hakaret, saygısızlık boyutuna ulaştırmadan eleştirebilmekte. aksi şekilde davranıp sözlüğü anti-fenerbahçe sitesine çevirenlere hoş gözle bakılmayacaktır. uyarması bizden.

    ikinci husus ise, galatasaray sözlük'ün başka sitelerle karıştırılmaması gerektiğidir. galatasaray sözlük, ekşi sözlük klonudur ama tarzı ekşi sözlük tarzı değildir. ya da çok sevmemize, keyif alarak takılmanıza rağmen bir inci sözlük de değildir. onların şekli, işleyişi başka , buranın işleyişi farklıdır. bu yüzden sataşmacı, iğneleyici, tamamen dalga geçmek amaçlı bir yazarlık modelinden uzak durulmalı. @2 şeklinde entry gördüm sabah, ağlayasım geldi. pilot olmak isteyenler, thy kursuna katılmaya gerek yok, @2 çekin yeterli.

    edit: genelleme
App Store'dan indirin Google Play'den alın