• 4989
    pek bi karamsarlık görüyorum sözlüğümüzde bu aralar. sanki 1 ay öncesine kadar şampiyonluk kutlamaları yapılan, yöneticilerimize, başkanlarımıza methiyeler düzülen yer burası değilmiş gibi bir hal var.

    noluyoruz abicim? transfer sezonu açılalı daha 1 ay oldu ve kadroya şu ana kadar mantıklı takviyeler yapılmadı mı? ince elenip sık dokunduğu besbelli. geçen sene de böyleydiniz. transfer de transfer. engin geldi burun büktünüz. necati geldi beğenmediniz. melo geldi bidon dediniz. muslera geldi soru işareti dediniz. dediklerinizi tek tek yutmadınız mı?

    bu takımda tek gerçek var ki o da fatih terim'dir. her şey kontrol altındadır. ben arkama yaslandım ve transferleri bekliyorum. kimseye de sallamıyorum niye hala bitmedi transferler diye.

    karşı yakanın durumu belli. taraftarının gazının alınması lazım. malum kombineler de istenen seviyede değil. çabuk çabuk aldılar alabildiklerini. nitekim doğru işler de yaptılar. ama bu bizim yönetimimizin fiyasko bir yönetim sergilediğini göstermez. bizimkilerin tek hatası tarih vermek oldu.

    geçen sene melo kampa son gün katıldı da n'oldu? takıma adapte olmadı mı? bırakın bu işleri. yetenekli, karakterli futbolcu 2 günde ayak uydurur takıma. 2 günde yıldızı da olur o takımın. kampa geç katıldı, ondan form tutmadı falan bunlar boş laflar. önümüzde bir çok örnek var biz hala futboldan zerre kadar anlamayan yorumcuların bize ezberlettiği yorumları sözlüğümüze yazarak kirletiyoruz buraları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın