resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 697
    şimdi iyi oyuncu-kötü oyuncu, alalım-almayalım tartışmasını açmaya gerek yok.

    anlamadığım nokta şu. şimdi eğer hoca burak'ı istiyorsa ve biz 5 ml. eur'a serbest kalacak bir adamı almak için hala trabzonspor'un onayını almaya çalışıyorsak ayıp derim. trabzonspor kim ulan? bize ne onlardan? neden onlar bize küsmesin diye transfer yapamıyoruz?

    futbol bu kadar endüstriyelleşmişken, senin eski futbolcuların gözünü dahi kırpmadan çatır çutur ezeli rakibine para uğruna giderken bana bu yapılanın açıklamasını kimse yapamaz.

    geçen sene selçuk transferi yüzünden de afra tafra yaptı trabzon. sonra ne oldu? fenerbahçe ile şike soruşturması nedeniyle sidik yarıştırırken arayı iyi tutmak zorunda olduğu kulüpler vardı ve bizimle iyi geçindiler. yalnız kalmamaları lazımdı ve politik davranıp selçuk mevzusunu uzatmadılar.

    bu işler böyledir. çıkarın ne gerektiriyorsa o olur. bugün fenerbahçe'ye düşman kesilen trabzonspor'un 2 sene sonra çubuklularla can ciğer kuzu sarması olması da muhtemeldir. böyle gereksiz dostluk, kardeşlik mevzularıyla kendini ateşe atmanın galatasaray'a yakışmadığını düşünenlerdenim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın