resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 689
    sözleşmesinde "5m euro veren alır" maddesi bulunmasına rağmen 5m + serkan kurtuluş + çağlar birinci + aydın yılmaz + yiğit gökoğlan + sercan yıldırım + mehmet batdal + pino + culio şeklinde bir teklifle takıma kazandırılması gereken oyuncu. en azından eldeki fazlalıklardan kurtuluruz.

    şaka bir yana, 5m değil 10m de olsa verip almamız gerekiyor şu anda. 6 yabancı kuralı ile kadro kurmakta sıkıntı çekerken, ilerleyen yıllarda bu kontenjanın daha da azalacağını düşünürsek burak ve hemcinsleri takıma kazandırılmadan rahat etmeyiz. gerekirse sinan bolat, serdar taşçı, ömer toprak, gökhan töre vs. pekçok yerli isim de takıma kazandırılmalıdır. çünkü messi - ronaldo - xavi - iniesta - pique - pirlo - rooney gibi isimlere bile sahip olsan birini yedek bırakmak zorundasın şu an. bu isimlerden birinin yerine de aydıngiller, sercangiller oynuyor sonra.

    velhasıl kelam, parçalıyı giymesini istediğim ve giyeceğini düşündüğüm ender oyunculardandır burak yılmaz. gelsin ve selçuk inan ile yardırsın, net.
App Store'dan indirin Google Play'den alın