• 143
    öncelikle hoşgelmiş, sefa getirmişlerdir.

    görüldüğü üzere heyecanlı ve kıpır kıpır bir neslimiz var, allah enerjilerini artırsın. lakin kendilerinden birkaç istekte bulunacağım.

    öncelikle, bilindiği üzere beşinci nesilden önce sözlükte çok fazla hareketlenme yoktu fakat okunur entry fazlaydı. belki çaylaklık heyecanı, belki de entrylerin ve üyeliğin hemen onaylanması isteği, bilemeyeceğim. fakat arkadaşlar, lütfen içeriği doyurucu entyler yazalım. birkaç kelimeden, hatta tek kelimeden oluşan entryler bile belki sözlük formatına uygun ama o entrylerin içi doldurulmayınca çok havada kalıyorlar ve okuması bir müddet sonra sıkıyor. burayı biraz daha seçkin yapan zaten ortamın kaliteli olması, siz de bu kaliteyi artırabilirsiniz. artıracaksınız da zaten.

    ufak bir ayrıntı olsa da; daha önceden pek çok şekilde yazılıp çizildiği üzere -de ve -ki eklerinin yazımıyla ilgili sorunlar var biliyorsunuz. bu ek ve bağlaçların kullanımına biraz daha özen gösterirseniz çok iyi olacak. nitekim hiçbirimiz gerizekalı değiliz, elimizin altında internet var. birkaç kelimeden oluşan iki kuralı aklımızda tutsak sorun çözülecek. fakat bu ek ve bağlaçların yanlış yazılması, daha doğrusu girilen entrylerde pek çok yazım yanlışı olması hoş olmuyor. umarım dikkat edersiniz.

    son olarak, düşündüğünüz şeyleri yazın arkadaşlar. sol frame'de gördüğünüz her başlığa bir şey yazmak zorunda değilsiniz. kaldı ki bu şekilde girilen zorlama entrylerden zaten pek bir hayır gelmiyor. bunun yerine düşündüğünüz, aklınıza gelen şeyi sözlüğe yazarsanız hem yapıcı olursunuz hem de yazdığınız entryleri okuması keyifli olur.

    çok fazla lafa gerek yok, hepimiz aynı amaç uğruna yazıyoruz zaten. aynı renkler altında toplandık, aynı gayeye ilerliyoruz. zamanla siz sözlüğe, sözlük de size alışacaktır. umarım benim ve diğer arkadaşların uyarılarımızı dikkate alırsınız ve hep birlikte çok daha güzel şeyler yazarız; yaşarız.

    çabamızın rengi sarı kırmızı, adı galatasaray.

    düzenleme: hktwo *** uyardı. "pekçok" değil "pek çok" imiş :( nitekim gerizekalı değilim, elimin altında internet var. birkaç kelimeden oluşan iki kuralı aklımda tutsam sorun çözülecek :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın