resim
Mehmet Topal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Petrolul
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1468
    bu zamana kadar sevdiğim bir oyuncuydu, yüreğiyle oynar, fedakardır, işini düzgün yapar vesaire. hatta kariyerini de cok iyi planladığını düşünüyordum herkes gibi. ama o bir üst seviyedeki takımlarına giden yolda en vitrindeki ligin en vitrindeki 3. takımında oynarken hayatı boyunca pişman olacağı saçma sapan bir hamleyle bu saatten sonra henüz 27 yaşındayken kariyerini bitirmiştir.

    bu arada transferine acaip sevindiğimi belirteyim. çünkü yetenekleri sınırlı sadece kesici özelliği olan bir futbolcu. her ne kadar nefret etsek de çubuklu tosun ondan kat be kat üstün bir futbolcuydu. bu transferle fenerbahçe kendisine yapabileceği en büyük kötülüğü yaptı, transferini gerçekleştirenlerden allah razı olsun.

    takımlarımızın ortasahaları arasındaki kalite farkını ise anlatmaya bile gerek yok. bizim ortasahamızda selçuk inan vefelipe melo oynarken karşı takım selçuk şahin mehmet topal ve cristian baroni ile baklava ortasaha yapar müthiş paslar(!) müthiş oyunlar(!) izlettirirler artık. lassana diarra falan gelecek diye rahatsızlık duyuyordum ama bu transferle artık rahatladım sözlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın