• 56
    italya kazanırsa, futbol kazanır, renk kazanır... misal balotelli gol atarsa gider belki pique'ye bir hareket yapar ne bileyim televizyona kitler bizi. sonuç olarak futbolseverlerin %90'ı sevinir italya galibiyetine.

    italya gol atınca seviniyoruz yahu. yüzümüze bir gülümseme geliyor oturuyor ansızın. ben bunu çoğu futbolseverde görüyorum.

    ispanya gol atınca peki? ''ulan yine mi pas yapa yapa kalenin içine girdiler amk?!'' tepki bu...

    ispanya kupayı alırsa ne olur peki? şahsen birkaç ay futbol izlemek istemem. futboldan konuşmam bile lan. o kadar soğutur insanı bu ispanya. genel görüş de bu. birkaç yıl öncesine kadar kim tahmin ederdi ispanya'ya karşı böylesine bir genel tepkinin oluşabileceğini? belki de hiçkimse.

    en baştan beri uyuz olduğum bir milli takımdı ispanya. bu turnuvada nefretim katbekat arttı. çünkü futbolları da geriye gitti açık bir şekilde. italya bir de defans takımı kimliğinden çıkmışken ve inanılmaz bir sempati toplamışken, dünya'nın büyük bölümü italyanları destekleyecekken, ispanya'nın kupayı kazanması kendileri üzerindeki antipatiyi en yüksek seviyeye çıkarır. bence akılları varsa bugün kaybetsinler! *
App Store'dan indirin Google Play'den alın