• 781
    her zaman söylediğim bir şey var: aykut kocaman kötü bir teknik direktör ve transfer yapmayı da bilmiyor. bakın bu adamın transferlerine, hepsi tek yönlü oyuncular. ya değerinin üstünde paralar vererek niang'ı, sow'u, emenike'yi aldı ya da tek yönlü oyuncuları doldurdu takıma. dos santos hariç. o çok iyi bir transferdi.

    kocaman iki yıl daum'un kurduğu iskeletin üzerinden gitti, takımı taşıdı bir yere kadar. ama artık deniz bitti. şimdi gerçekten de dengesiz bir takım kuruyor. hücumda kimler oynayacak: sow, alex/kuyt, stoch, dia, bienvenue... hepsi yabancı. semih'i kocaman istemiyor. geçen yılı formsuz geçirdi. sağ açıkta topuz oynadığı zaman hücuma katkısı olmadı. orta sahada kimler var. cristian. yabancı. yanında topal olacak. işte zurnanın zırt dediği yer burası. ya buraya yerli alternatif bulunacak, ya da yabancı oyuncu transfer edilip hücumdaki elemanlarınadn birinden feragat edecek kocaman. ileriye verimsiz bir yerli oyuncu koyacak. ayrıca bu takımın yabancı stoper ihtiyacı da var. bütün sezonu bekir ve serdar'la geçiremezsiniz.

    özetle: fenerbahçe cristian'dan da topal'dan da iyi bir orta saha oyuncusu bulmak zorunda. yoksa kocaman bu sezonu bitiremez. ama böyle bir oyuncu bulmak da kolay değil, çünkü maliyeti ağır oyuncular bunlar. fenerbahçe de şampiyonlar ligi'ne katılamayacağı için böyle bir maliyeti göze alamaz. ya yönetim cebinden verecek parayı, ya da bu orta saha rotasyonuyla devam edecekler.

    bence şu an dengesiz bir kadro kuruyorlar. nokta atışı iki yabancı alamazlarsa işleri çok zor. alsalar da zor. çünkü takımın yerli kalitesi hiç iyi değil. bizim rijkaard'la geçirdiğimiz ilk yılımızdaki gibi bir kadroları var. önler iyi, ama orta saha zayıf. bu kadar yabancı oyuncuya dayalı bir takım kurulduğu için ne yaparlarsa yapsınlar, her maç bu takmın bir yerleri açık kalacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın