resim
Mehmet Topal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Petrolul
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1450
    anladığım kadarıyla antrenmanlarda alex'e markaj uygulasın diye fenerbahçe'ye transfer olmuş futbolcudur. (u: :]) şaka bir yana kendisi oyunu tek yönlü oynayabilen bir oyuncudur ve şu anda galatasaray'ın oynadığı sistemde ona yer olmadığı da biliniyor. e valencia kulübü de bu adamı satış listesine koymuş, fenerbahçe de talip olmuş. kendinizi mehmet topal'ın yerine koyun, adam olaylara profesyonel olarak bakıyor türkiye'nin en göz önünde olan 2 takımının birinden teklif alıyor. diğer takım yani galatasaray'ın da bir teklifi yok. haliyle de fenerbahçe'nin teklifi mehmet topal'a piyango olmuştur. kabul etmesi de dünyadaki en normal şeydir.

    işin bir diğer garip tarafı da şu; galatasaray taraftarının mehmet'ten beklediği açıklama. tamam eskiden bizde oynamış olabilir ama şu anda ezeli rakibimize transfer oldu. ne demesini bekliyorsunuz? mesela; türkiye'nin en büyük 2. takımına geldim dese ilk maçta şükrü saraçoğlu'nda ne yaparlar acaba. tabii ki de fenerbahçe taraftarının hoşuna gidecek açıklamalar yapacak.

    tüm bunlardan bağımsız olarak ben kendisine başarılar diliyorum. bizdeyken futbolunu sevmezdim ve para kazandırarak gidişine de sevinmiştim. efendi bir futbolcudur umarım kariyerinin devamında da doğru tercihler yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın