resim
Mehmet Topal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Petrolul
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1446
    herkesin bir hirsla hakkinda giydirdigi ön libero. fenerbahce kendisini transfer ederen son derece mantikli bir is yapmistir. hani hep soruyorsunuz ya "valencia'da 2 sene bu adam nasil ciddi bir sure ilk 11 oynadi?" diye, cunku kendisi emre belözoglu'ndan sonra turkiye'nin aktif en iyi ön liberosu ve kesicisidir. bir emre gibi asla olamaz ama fener'e fayda saglayacaktir.

    yuzlerce yetim ve otistik cocugun aylik masraflarini karsilayan mehmet'i, bugune kadar sacma sapan konusurken duymadim. ne galatasaray'a ne de baska bir takima karsi negatif veya pozitif bir aciklama yapmadi. birileri gibi tribunlere oynayip, "ben galatasaray'in cocuguyum" da demedi. icinde kalmis avrupa hayalini, ispanya'nin en buyuk ucuncu veya dörduncu kulubu olan valencia'ya giderek gerceklestirdi. giderken de galatasaray'a %500 kar ettirdi. turkiye'ye dönus sebebi fenerbahce'den ciddi bir rakam alacak olmasidir. ama emin olun alacagi ucretin buyuk bir kismini fakir fukaraya dagitacak karakterde bir futbolcudur. isine bakar, kapasitesi yettigince elinden geleni yapar. en azindan fenerbahce adam gibi bir oyuncu almistir.

    alper potuk'un 5milyon €, yekta kurtulus'un 3.5 milyon €, hasan ali'nin 4 milyon euro ettigi yerde cok iyi bir fiyata* fenerbahce'ye transfer olmustur. umarim o formayi sirtina geciren diger yamyamlar gibi kansizlik yapmaz ve o camia'ya adam nasil olunur gösterir. galatasaray'a karsi hicbir vaatte bulunmamis, en ufak zarar vermemis ve profesyonelce fenerbahce'ye imza atmis bir futbolcu olarak, kendisinin basarili olmasini diliyorum. basarili olsun ki, bu guzel insani ve o'na basari dileyenleri bu sözlukte "serefsiz" diye yaftalayanlara ders olsun. tek basina basarili olmasi fenerbahce'nin de basarili olacagi anlamina gelmedigi icin cekinecek bir durum yok. emre'de basariliydi, alex de souza da...

    basarilar guzel adam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın