• 779
    hakkında konuşmayı pek sevmediğim takım. ama görünen o ki önümüzdeki sezon* tek rakibimiz kendileri olacak. diğer takımların durumu ortada.

    iki kalecisi de çok iyi, bekleri yerli ve ortalamanın üzerinde. hasan ali kaldırım transferi bence çok başarılı bir transfer. gökhan gönül geçen sene yokları oynadı bu sene ne yapacak göreceğiz.

    kanatları son derece dengesiz ve standarda sahip olmayan oyunculardan oluşuyor. caner erkin, issiar dia, miroslav stoch, mehmet topuz. hepsi iyi oynadıkları zaman verimli ama 2 maç oynayıp 3 maç yatan cinsten adamlar. yine de buraya bir takviye yapacaklarını düşünmüyorum. geçen yılki mantık devam edecek. dirk kuyt'ı da muhtemelen sağ kanatta kullanacaklar topuz'un yerine. topuz oynarsa orta sahada oynayacak yani asıl yerinde.

    alex profesyonelliğiyle hala devam ediyor, oynarken takım savunmasından götürse de türkiye'de yapacağı iki hareketle maç alabildiğinden hala en önemli oyuncuları konumunda. önünde oynayacak forvet de muhtemelen moussa sow olacak. yedeği de henri bienvenu.

    gelelim en büyük sorunlarına. savunmanın ortası ve orta sahanın ortası. yani takımın omurga bölümü.

    yola yobo ve bekir ile devam edeceklerse süper olur. bol bol bireysel hata izleriz. seri ve ayağı iyi bir stoper almalarından çekinmiyor değilim. hiç gerek yok serdar kesimal'ı kullansınlar.

    orta sahanın en etkili ismi çubuklu tosun gitti. ciddi bir güç kaybı olacağı kesin. mehmet topal ile onun boşluğu dolmaz çünkü alabildiğine tek yönlü bir oyuncu. christian baroni geçen sezon çok iyi performans göstermişti onun yanına bi tane selçuk inan bulmaları lazım. çok zor görünüyor.

    mevkiler üzerinden takımımızla karşılaştırırsak transferleri büyük ölçüde tamamlamalarına rağmen onlardan daha iyiyiz. felipe melo'nun kalacağını ve 2 kanat oyuncusu alacağımızı düşünerek söylüyorum. orta saha çok önemli. yabancı kontenjanı denilen bir olay var. stoperleri yabancı olursa, baroni, alex, sow, kuyt ve kontenjan bitiyor. orta sahaya kimi alacaklar? orta sahaya bir yabancı alacaklarsa* bekir'e 11 yolu görünüyor. mümkün olduğunca objektif değerlendirmeye çalışarak söylüyorum ki önümüzdeki sezon emre'yi çok arayacaklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın